Uwagi do funkcjonowania forum
Bana nie dostałeś w tym wypadku za uzbieranie ostrzeżeń. Ostrzeżenia widnieją zawsze przez 90 dni. Nawet jak uzbierałbyś 3 i odbył bana, po banie nadal przez 90 dni widniałyby te 3. Ostrzeżenie zostaje i sądzę,że jeśli uzbierałbyś teraz kolejne dwa dostałbyś następnego bana (oby taka sytuacja nie miała miejsca). Gdybyś natomiast dostał bana za 3 ostrzeżenia i po banie wrócił to one nadal byłyby widoczne a następny liczyłby się jako 4 itd.-do szóstego gdzie byłby kolejny ban.
Jeśli nie dość jasno wyjaśniłam to niech ktoś coś poprawi![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeśli nie dość jasno wyjaśniłam to niech ktoś coś poprawi
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Ręce opadają
, taki przykład ,nawrzucalem 3 typom sprali mnie, mino ze sie broniłem ( ostrzeżenie )dobra dostałem za swoje ok ,ale nie im było mało i przyszli za godzinę połamali nogi (banan) ,pisałem do jednego z żółtych i odpisał ze niedopuszczalne jest stosować takich praktyk dwóch kar za jedno przewinienie ,oj kicu 

Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Heh, przeglądałem forum w takiej wersji jak na obrazku widać, a nie przyszło mi do głowy odświeżyć
Dzięki, działa 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Yard napisał(a):Z tego co wynika z regulaminu, to ostrzeżenie nie jest karą tylko wskazaniem niewłaściwego zachowania. Kara to ban przynoszący konsekwencje.
A przeczytaj 1.5 prawa autorskie
Będziesz się teraz słówek czepiał? Zasłużyłeś na to ostrzeżenie i nie ma co dywagować. Nie napisałeś jednego posta w złym tonie tylko kilka z tego co widziałam więc generalnie jakby się ktoś uparł mógłbyś za każdego dostać ostrzeżenie...dostałeś jedno i bana...tylko 7-dniowego. Pytasz tutaj co i jak-dostajesz odpowiedzi i jeszcze dalej drążysz 
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Yard napisał(a):brodaM6 napisał(a):A przeczytaj 1.5 prawa autorskie
Jaki to ma związek z tym czy ostrzeżenia powinny znikać po banie czy nie?
Ja tu nie pisze czy powinny znikać czy nie, tylko o tym ze ostrzeżenie jest swego rodzaju karą ,będę drążyl

Ostatnio edytowano 5 lis 2014, 11:27 przez Wojtek, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Cytowanie PW
Powód: Cytowanie PW

http://www.eska.pl/hotplota/news/joanna ... wska/81943
Joanna L. usłyszała WYROK! Sąd skazał aktorkę na prace społeczne i 7 tysięcy złotych grzywny, które będzie musiała wpłacić na cele charytatywne.
http://www.tvp.pl/bydgoszcz/aktualnosci ... zy/6815230
–> zakaz stadionowy + grzywna + zawiasy
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7474,d.ZGU