matthies napisał(a):Tak uważam skromnie ja.
Nie tylko ty. Niektórzy mają wpisane tam nie wiadomo jakie rzeczy, a nieraz wystarczą 3 znaki
www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):Można zweryfikować wszystkie polubienia... te dane i otrzymane...
Niestety, taki czy inny "system" (polubienia czy podziękowania) nie zda egzaminu jeżeli sami użytkownicy nie będą go stosowali...
brodaM6 napisał(a):Ale se belek nastawiali na pagonachI więcej tym członek ważniejszy
brodaM6 napisał(a):sam se sprzątaj ten kibelek w technicznych![]()
Wojtek napisał(a):brodaM6 napisał(a):sam se sprzątaj ten kibelek w technicznych
gratuluję podejścia do naszego forum...
brodaM6 napisał(a):A co nie prawda panie generale , wole zostać dezerterem ,sam se sprzątaj ten kibelek w technicznych ,a jak będę chciał to będę siedział po 25 na 24
brodaM6 napisał(a):A co nie prawda panie generale, wole zostać dezerterem ,sam se sprzątaj ten kibelek w technicznych
,a jak będę chciał to będę siedział po 25 na 24
Mr_Bartek napisał(a):Nie rozumiem skąd takie "najechanie" na Wojtka.
Grzyby napisał(a):Kogo mają niezadowoleni "skrzyczeć" i "wylać żale" jak nie na nim?
Mr_Bartek napisał(a):Przeczytałem jeszcze raz regulamin, ale nie zauważyłem wpisu o przymusowym przebywaniu na forum.
Grzyby napisał(a):Na szczęście "Twoje czasy" mamy za sobą.
Grzyby napisał(a):Czyli wg Ciebie jak się komuś cokolwiek nie podoba lub ma jakieś zastrzeżenia to nie ma prawa o tym pisać tylko co? Wypad z forum?
brodaM6 napisał(a):sam se sprzątaj ten kibelek w technicznych
Grzyby napisał(a):Ty wszystko odbierasz jako niemiłe.
brodaM6 napisał(a):Jedyny Wojtek nie wziął tego do siebie ,ale pieski sie zleciały,na forum panuje totalny chaos to jest moje zdanie ,Leszek pajacowaty to masz nikc leszek ,Rafał nosa poza dział nasze mazdy nie wystawiasz ........Mr Bartek do Po
Grzyby napisał(a):Czyli wg Ciebie jak się komuś cokolwiek nie podoba lub ma jakieś zastrzeżenia to nie ma prawa o tym pisać
Leszek napisał(a):za moich czasów własnie zarobiłbyś BANa na 7 dni za pajacowanie
Leszek napisał(a):Nie wymagaj ode mnie, żebym tolerował prostactwo..
XED napisał(a):Broda zapraszam do grona funkcyjnych...zrobisz porządek i ogarniesz ten chaos...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości