johnny_ napisał(a):SPOCIK W ŚRODĘ O 19:00 Tesco na Górczyńskiej.
Jak chłopaki zaczną tak często robić te spoty , to chyba przestane być klubowiczem

www.mazdaspeed.pl
johnny_ napisał(a):SPOCIK W ŚRODĘ O 19:00 Tesco na Górczyńskiej.
Maksiu921 napisał(a):Wypierda...ja Cie drzwiami?! Wejdz oknem) taka rada od handlowca
mam nadzieje ze sie uda
MAYKI napisał(a):Z racji tego że nie którzy z nas są z Barlinka moja propozycja jest taka tak jak mówił DJ Zróbmy 2 spoty w miesiącu jeden w GW a drugi w Barlinku i wybierzmy wspólnie w jakie dni miały one by się odbywać.
oczywiście spotów mogło by być więcej ale żeby te dwa w miesiącu były jeden tu w gw a drugi w Barlinku.
Nightfall napisał(a):MAYKI napisał(a):Z racji tego że nie którzy z nas są z Barlinka moja propozycja jest taka tak jak mówił DJ Zróbmy 2 spoty w miesiącu jeden w GW a drugi w Barlinku i wybierzmy wspólnie w jakie dni miały one by się odbywać.
oczywiście spotów mogło by być więcej ale żeby te dwa w miesiącu były jeden tu w gw a drugi w Barlinku.
Dobrze gada dać mu kiełbasy
Nightfall napisał(a):hahaha![]()
jasiu87 napisał(a):Kali_Yo ; D napisał(a):Nightfall napisał(a):hahaha![]()
Tobie to najlepiej kołkiem z ogniska :p
a ja tam bym sobie kiełbaskę z ogniska zjadł
Maksiu921 napisał(a):Ze w Klodawie? :p czy dalej gdzies?
Maksiu921 napisał(a):Gorzow zaczyna zyc!wiem gdzie sa glebokie ale moj X6 tam nie wjedzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd