Uwagi do funkcjonowania forum
lukkil
Niestety:
Nie masz podpisu bo nie jesteś Klubowiczem.
Nie masz statusu bo nie jesteś Klubowiczem.
Masz droższe wszelkiego rodzaju imprezy Klubowe (zloty) bo nie jesteś Klubowiczem.
Ale za to:
Możesz zakładać nowe, ciekawe tematy bo jesteś forumowiczem.
Możesz odpowiadać na pytania w tematach na forum bo jesteś forumowiczem.
Możesz pomagać innym użytkownikom z forum bo jesteś forumowiczem.
Możesz wrzucać fotorelacje bo jesteś forumowiczem.
Możesz dołożyć się na Klubowego nagłośnienia bo jesteś forumowiczem.
Sam widzisz jakie to wszystko proste
Niestety:
Nie masz statusu bo nie jesteś Klubowiczem.
Masz droższe wszelkiego rodzaju imprezy Klubowe (zloty) bo nie jesteś Klubowiczem.
Ale za to:
Sam widzisz jakie to wszystko proste

Faktycznie wszystko przemawia za tym żeby być aktywnym userem
w zamian nie mamy nawet podpisu który jest dość podstawowym przywilejem na zdecydowanej większości forów
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
Marcin napisał(a):Ale za to:
Oraz
Możesz przeglądać ciekawe tematy założone przez innych bo jesteś forumowiczem
Możesz zadawać pytania w tematach na forum bo jesteś forumowiczem
Możesz oczekiwać pomocy odinnych forumowiczówi klubowiczów bo jesteś forumowiczem
Możesz zapisać się i przyjechać na zlot na którym jest mega atmosfera i zabawa,którą zorganizują dla Ciebie całkowicie pro bono osoby zajmujące się tym w klubie i będziesz mógł min.posłuchać muzyki,wodzireja imprezy itd z głośników na które się dobrowolnie złożyłeś lub też nie.
O innych zaletach jak np oszczędności na mechanikach wynikające z porad,foto/wideorelacji,FAQ i całej innej zawartości forum oraz samego faktu uczestniczenia w czymś co się nazywa ''mazdaspeed'' to chyba nie trzeba wspominać
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Nie użyłem słowa "wszystkie" ponieważ byłoby to nadużycie bo nie jestem zarejestrowany na wszystkich forach w internecie
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
Garbage1989 napisał(a):Faktycznie wszystko przemawia za tym żeby być aktywnym useremw zamian nie mamy nawet podpisu który jest dość podstawowym przywilejem na zdecydowanej większości forów
Właśnie z tym podpisem! Edycja, opcje, podpis, (panel użytkownika) no to lecę. Nie ma!

Naprawdę się można zniechęcić...

Jak ktoś mi poda gdzie to dokładnie jest napisane to chylę czoła!!!
p.s. też proszę "...daj mi cierpliwość..."

Marcin napisał(a):lukkil
W takim razie dlaczego osoby nie będące w klubie mają podpisy? Nic z tego nie czaje. Jest mnóstwo osób z podpisami i jednocześnie nie będących w klubie.

- Od: 18 lut 2014, 10:32
- Auto: Mazda 6 GY 2.0i 16V 147 KM 2005 FL
Podpis jest dla użytkowników forum po przekroczeniu 500 napisanych postów i nie musi być klubowiczem 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
A stare posty gdzie jeszcze nie było limitu dla podpisów, nadal pozostają z podpisami.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
No cóż... forum poszło w złym kierunku
wiem, wiem, to jest forum motoryzacyjne
ale nie samą motoryzacją człowiek żyje
zniknięcie czaterii regionalnych spowodowało iż oddalamy się od siebie. Osobiście miałem kontakty z Wieloma z Was, ale jako "opozycjonista"i przeciwnik wazeliny, zostałem znienawidzony przez władnych tego forum, jak i Tych co woleli nie ryzykować znajomość ze mną.
Jestem pewien że lada moment post zostanie wywalony pod dywan, a "władza" odwróci kota ogonem.
Prezes zniknął z forum od jakiegoś czasu, Wice wpada od czasu do czasu, by Kogoś zbanować, ośmieszyć
żenada... wszystko spadło na Wojtka, który o dziwo daje radę
Nie pozostaje mi nic innego (ku zadowoleniu władnych tego forum) jak podziękować za zajefajną przygodę, spoty, zloty, i wiele innych przyjemności związanych z MS.
Życząc Wam Wszystkim szerokiej i bezawaryjnej drogi
do zobaczenia na trasie 

Jestem pewien że lada moment post zostanie wywalony pod dywan, a "władza" odwróci kota ogonem.
Prezes zniknął z forum od jakiegoś czasu, Wice wpada od czasu do czasu, by Kogoś zbanować, ośmieszyć

Nie pozostaje mi nic innego (ku zadowoleniu władnych tego forum) jak podziękować za zajefajną przygodę, spoty, zloty, i wiele innych przyjemności związanych z MS.
Życząc Wam Wszystkim szerokiej i bezawaryjnej drogi
-
miro62
Czaterie regionalne zlikwidowali , ale wystarczy prześledzić co sie dzieje w watkach: spotkania naszej społeczności to czateria tam kwitnie pełnym życiem. Albo klub , moderatorzy beda konsekwentni i beda robić tam porządki, albo wraca klub do starego wyglądu forum
smile napisał(a):Podpisy wróciły![]()
![]()
Że niby dla kogo? Nie zauważyłem. Aaaa, teraz sprawdziłem. Masz ponad 3 razy więcej postów niż minimalnie trza!
Czy kolor dla nowych uzytkownikow pozostanie taki jaki jest teraz? Jest on bardzo jasny i podobny do koloru moderatorow.
EDIT: Niewazne.
EDIT: Niewazne.
danmazda napisał(a):Podpis jest dla użytkowników forum po przekroczeniu 500 napisanych postów i nie musi być klubowiczem
Uważam pomysł z minimalną liczbą postów dla podpisu za bardzo dobry. Uważam tylko że limit 500 podpisów jest nieco wygórowany. Uważam że odpowiedni był by limit 50 postów połączony z ich oceną merytoryczną.
Ja osobiście piszę na forum jak mam coś do powiedzenia.
Nie piszę odpowiedzi na post typu:
"Jedź do kogoś kto się na tym zna", "Fajnie że Ci się udało", "W serwisie Ci to zrobią", "

Chciałbym mieć z powrotem podpis, ale nie chciał bym pisać właśnie tego typu odpowiedzi bo uważam, że to by było wyłącznie zaśmiecanie forum.
krystian77 napisał(a):Uważam że odpowiedni był by limit 50 postów połączony z ich oceną merytoryczną
Powstaje pyytanie -kto i kiedy miałby się zająć oceną tych postów ?
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Znając skrypty forów dzieje się to automatycznie po przekroczeniu.