xRafalx napisał(a):ja się zastanawiam czy Twoi wychowankowie to oglądają??nie wiem czy chciałbym takiego nauczyciela
![]()
post dnia
talon na
wędruje do Ciebie

www.mazdaspeed.pl
xRafalx napisał(a):ja się zastanawiam czy Twoi wychowankowie to oglądają??nie wiem czy chciałbym takiego nauczyciela
![]()
post dnia
talon na
wędruje do Ciebie

makmarc napisał(a):Wszyscy wiedzą o mojej pasji do aut, szczególnie o zamiłowaniu do Madzirodzina, przyjaciele, znajomi, nieznajomi, uczniowie również
koniec OT

a i jeszcze wjechać w przód mi chcieli, ale im się nie udało rafalmazda6 napisał(a):wczoraj myjnia, dziś padało...

całą drogę do domu padało, po czym kiedy stanąłem przed swoją bramą, wyszło słońce
skończyło się na tym, że wstawiłem Mazdę do garażu i ją wycierałem, chociaż na myjni mi to zrobili
pan, który mi mył tylko z litością na mnie spojrzał i powiedział, że za długo czysta nie będzie 
skąd ja to znam.

Do tego hydrowosk i później Meguiar's Ultimate Quik Wax
widzę, że u Ciebie już bardzo ładny jesienny plenerek 
Grzesiunio napisał(a):po myciu z woskiem bardzo ładnie (jak zawsze z resztą

Grzesiunio jak te deszcze Ci przeszkadzają, przeprowadź się do Polski (najlepiej w moje okolice) 
rafalmazda6 napisał(a):danmazda teraz może w jakimś stopniu moja się świeci jak Twoja

danmazda napisał(a):Twoja zawsze się lepiej świeciła od mojej
nie wiem kiedy 

kontrolki wróciły i męczą oko
poza tym wyważyłem zimowe koła i niestety już czekają na swój czas
jak przyjdzie czas to trzeba będzie je założyć
a wiecie może czy do -30mm da radę wrzucić 18" z rex'a? Boję się ocierania opon o ranty nadkoli
Zależałoby mi na lekkim wypchnięciu kół, a najlepiej wyrównaniu z poziomem rantów czy to będą 17" czy 18", tylko to ocieranie
rolować nadkoli i negatywu nie chcę 

Mr_Bartek napisał(a):Tylko rozmiar opon powinien być 225/40/18
czas najwyższy zacząć odkładać grosz do grosza 
rafalmazda6 napisał(a):pewnie tak zrobię albo jednak wrzucę jakieś 17"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości