GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
no siemanko, również witam i zapraszam na spoty, najbliższy odbędzie się chyba za tydzień, bo dzisiaj i jutro większość osób jest zajęta i na dodatek cały czas pada ;/

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Witam nowych i starych kolegów z regionu:)
Wracając do tematu toru w Strzelcach to mega ładny , ale tak jak Crenshaw napisał , nadaję sie do jazdy tylko w ładną pogodę. Ale na lato czemu nie, zawsze to na świeżym powietrzu:)
Wracając do spotkania 25-26 to ja raczej odpadam ( wypada mi druga zmiana ) Chyba że niedziela 26 to jeszcze ok.
Za tydzień nie ma raczej problemu bo będę po nocce więc raczej mi pasi.
A na dziś zaplanowałem małe
>>>>>>>Szczecin 
Wracając do tematu toru w Strzelcach to mega ładny , ale tak jak Crenshaw napisał , nadaję sie do jazdy tylko w ładną pogodę. Ale na lato czemu nie, zawsze to na świeżym powietrzu:)
Wracając do spotkania 25-26 to ja raczej odpadam ( wypada mi druga zmiana ) Chyba że niedziela 26 to jeszcze ok.
Za tydzień nie ma raczej problemu bo będę po nocce więc raczej mi pasi.
A na dziś zaplanowałem małe

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Nightfall napisał(a):No hejka.milo poznać. Tak więc serdecznie zapraszamy na spota.bedzie okazja pojezdzic na kartach no i się poznać.ciesze się ze coraz większą ilość osób w Gorzowie zaraża się nasza pasja.a jak trafiłeś na forum jeśli to nie tajemnica?
Już dawno chciałem kupić madzie ale jakoś nie miałem serca sprzedać poprzedniego auta, za namową szanownej małżonki sprzedałem poprzednika i trafiłem na Mazdę 3 z Niemiec, którą widziałem dosłownie godzinę po sprowadzeniu, zakochaliśmy się z żoną w niej i tak została kupiona.
Maksiu921 napisał(a):Witamy nowego kolege) Mazda3 2010 nonono
![]()
Zapraszam kolege do przedstawienia swojej Madzi w dziale nasze mazdy.
Jest jeszcze troch w niej do poprawek bo zderzak ma przetarty ale co tam moge się dwoma zdjęciami pochwalić

Jako,że macie całkiem niedaleko,zapraszam
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=514&t=175595
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
deejay27 napisał(a):Liposukcje jej walnij

Fajnie bedzie sie spotkać na te gokarty i wogole zrobić spota
Jasiu ja nadal nie wiem jakim sposobem znalazłeś sie na forum
Nightfallówna
Panowie! Na terenie Gorzowa pojawila sie obnizona zolta M6 MPS, jesli ktos z was będzie mial mozliwosc rozmowy z wlascicielem zaproscie go na forum, jq auto widzialem wczoraj na "niemcu" a dzisiaj na naszych blachach, sam od dzisiaj poluje na wlasciciela 
Jeśli FGW i w sedanie to już z nim gadałem. Ale to w zeszłym roku.Maksiu to ty mi smignales wczoraj o 18 kolo AWF -u? i chyba nawet zatrabiles 
Nightfallówna
Maksiu921 napisał(a):Jasiu w ogóle jest jakiś taki cichy chłopak, mógłby się coś odezwać i może spotkać z nami na ten week
Zajęty jestem papierologią do mojej mazdy
nie o skarbówkę mi chodziło tylko celny
Ostatnio edytowano 15 paź 2014, 15:55 przez jasiu87, łącznie edytowano 1 raz

Dopisano 15 paź 2014, 15:14:
A może teraz w niedziele byśmy zrobili jakiegoś spota bo 26 nie każdemu pasuje.bo te gokarty na tego 25-26 nadal aktualne?
Nightfallówna