Mazda 323 BG GT BP '91 Black
Dziękuję za miłe komentarze
to daje dodatkowego kopa do dłubania
Ze środka zapomniałem zrobić za to wrzucam zdjęcia ze zlotu
i takie porównanie pampy paliwa 323 1.8 dohc z przed i po liftingu
Ze środka zapomniałem zrobić za to wrzucam zdjęcia ze zlotu
i takie porównanie pampy paliwa 323 1.8 dohc z przed i po liftingu
Bardzo ładna sztuka. Jednak BG to BG. Best Generation jak to mówią 

oj tęskni się tęskni, ale spokojnie kiedyś odbiorę najbardziej czekam na fanty z japamoto
fajnie jakby ktoś miał jakie filmy z moich przejazdów na ćwiarę, chciałbym zobaczyć czarnucha w ruchu
Ze zdjęć faktycznie wygląda mega, aż szkoda że nie udało się być na zlocie.
Co do porównania pomp to jesteś pewny że ktoś wcześniej nie podmienił pompy? Bo jak na moje to ta mała to jest raczej z 1.3 (sugerując się oznaczeniami) a duża z BPeka.
Jakie czasy udało się wykręcić na 1/4?
i pamiętaj żeby w deszczu nie jeździć
Co do porównania pomp to jesteś pewny że ktoś wcześniej nie podmienił pompy? Bo jak na moje to ta mała to jest raczej z 1.3 (sugerując się oznaczeniami) a duża z BPeka.
Jakie czasy udało się wykręcić na 1/4?
i pamiętaj żeby w deszczu nie jeździć

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
djakob napisał(a):Tekken ma racje. Ta mała to z 1.3, 1.6 lub nawet z 1.8 SOHC ale tego pewien nie jestem. BP przed i po lift miała zawsze tą większa pompę.
K8 przykładowo miała też tą samą pompę małą B3. Ja taką miałem od początku u siebie i nadal tam jest pompując teraz paliwo dla mojego KLa. Więc ta B3 na pewno jest wystarczająca do BP.
Właśnie odrazu wydała mi się podejrzana, ale eks zielony gt naprawde dobrze podawał mimo iż był w lpg i na wydechu z 1.3 świetnie się zbierał choć nie tak jak ten obecny
Czasy nawet spoko jak na chińską plastikową oponę i pod góreczkę powtarzalne 16.3/16.4 bez RT, a tak na marginesie stało mi się małe ała
jakby ktoś miał na handel jedną sztukę albo dwie takiej Borbet bardzo proszę o info
ahaha
zobaczcie jak to było
i małe spy foto pod uczelnia jeszcze przed spotkaniem z krawężnikiem
Czasy nawet spoko jak na chińską plastikową oponę i pod góreczkę powtarzalne 16.3/16.4 bez RT, a tak na marginesie stało mi się małe ała
jakby ktoś miał na handel jedną sztukę albo dwie takiej Borbet bardzo proszę o info
bieski napisał(a):tekkenfan napisał(a):i pamiętaj żeby w deszczu nie jeździć
To było po deszczuWażne żeby się więcej w kapitana Nemo nie bawił
ahaha

i małe spy foto pod uczelnia jeszcze przed spotkaniem z krawężnikiem
Dzięki wielkie młody ale za ponad stówkę znalazłem następną
Mam drażliwy temat, w którymś z kół, bodajże prawe przód, coś jakbym obcierało, szurało dziwny to dźwięk...jakbym ocieranie o plastik tylko że powyciągałem wszystkie osłony i nadal to samo
Mogło by to być łożysko? Miał może ktoś coś podobnego?
Mam drażliwy temat, w którymś z kół, bodajże prawe przód, coś jakbym obcierało, szurało dziwny to dźwięk...jakbym ocieranie o plastik tylko że powyciągałem wszystkie osłony i nadal to samo

Może blacha za tarczą?
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
ok, zapytam
też nie, dogiąłem i nie dotyka. Dodam, że ten dźwięk raz się pojawia i znika czesto po pokonywaniu szybciej ostrych zakrętów
jaaco napisał(a):Może blacha za tarczą?
też nie, dogiąłem i nie dotyka. Dodam, że ten dźwięk raz się pojawia i znika czesto po pokonywaniu szybciej ostrych zakrętów