Wideorejestrator samochodowy
Podobnie jak na moim FX
Te kratkowanie ma Youtube czy ono jest tak na kamerce?
Najważniejsze ze idzie odczytać tablice z dużej odległości.
Najważniejsze ze idzie odczytać tablice z dużej odległości.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
O zesz bladź, i to jeszcze na biało czerwonych, dobiorą się zapewnię 
-
Zoom -Zoom from Belgium
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
bieski napisał(a):http://www.ebay.com/itm/Mobius-ActionCam-Full-HD-Sports-Camera-1080P-30FPS-720P-60FPS-Pocket-Camcorder-/15107189130
Powiem tak na allegro kupiłem za 40 pln i nie daje rady, do modeli rc, jest za wolna, karta 10 klasy!
ze Z
Witam.
Mam zamiar zakupić wideo rejestrator G1WH. Czy osoby które takowy posiadają, mogą wypowiedzieć się w temacie jego dotychczasowego użytkowania, funkcjonalności itp. Jakieś inne propozycje
Mam zamiar zakupić wideo rejestrator G1WH. Czy osoby które takowy posiadają, mogą wypowiedzieć się w temacie jego dotychczasowego użytkowania, funkcjonalności itp. Jakieś inne propozycje

Zależy ile chcesz na to kasy przeznaczyć.
Słyszałem, że DOD LS300W dobry, ale ok. 500-600 trzeba dać.
Słyszałem, że DOD LS300W dobry, ale ok. 500-600 trzeba dać.
- Od: 13 lis 2014, 17:35
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 Benz + LPG
czarmi ale co chcesz wiedzieć? 
Mam używam , chwalę za tą cenę lepszego nie znajdziesz.
wystarczy spojrzysz parę postów do góry i widać co potrafi.
Obecnie mam z nieoryginalnym softem.
Minus.
Czasami "pływa" obraz, ale to wina dołączonego zasilacza. Potrafi także (zasilacz) wprowadzać zakłócenia do strojenia radia.
Trzeba uważać bo są wersje podrabiane.
ja brałem z dx.com.
Filmy z G1WH
Startuje po załączeniu zapłonu. obraz na podglądzie jest 3min później się wyłącza nie można skrócić jego wyświetlania.
Mam używam , chwalę za tą cenę lepszego nie znajdziesz.
wystarczy spojrzysz parę postów do góry i widać co potrafi.
Obecnie mam z nieoryginalnym softem.
Minus.
Czasami "pływa" obraz, ale to wina dołączonego zasilacza. Potrafi także (zasilacz) wprowadzać zakłócenia do strojenia radia.
Trzeba uważać bo są wersje podrabiane.
ja brałem z dx.com.
Filmy z G1WH
Startuje po załączeniu zapłonu. obraz na podglądzie jest 3min później się wyłącza nie można skrócić jego wyświetlania.
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Zakupiłem Mio MiVue 528. Dla mnie osobiście jakość rejestratora oraz nagrań jest super. Na razie przymocowałem go w okolicach lusterka wstecznego. Denerwuje mnie jedynie ten wpięty w rejestrator, zwisający z górnej części szyby przewód do ładowania. W Mazdach 3 BM wszelkie wpięcia (USB i gniazdo zapalniczki) znajdują się w podłokietniku, tak, że kabel przechodzi jeszcze przez znaczną część auta aby go wpiąć do gniazda. Denerwuje mnie to. Że też nie montują w tych urządzeniach wiele trwalszych baterii. Problem byłby rozwiązany. Ciekawi mnie w jaki sposób Wy rozwiązaliście ten problem, szczególnie posiadacze M3BM. 

Poprowadź kabel nad klapka przeciw słoneczną pasażera, potem masz możliwość przy słupku schowania kabla pod uszczelkę/plastik nachodzący na białe plastiki. doprowadzasz do dołu potem pod wykładzina do podłokietnika. Miałem tak zrobione w GH niestety już nie mam możliwości zrobienia zdjęć jak to wyglądało. Nic nie rozbierałem, wszytko bez inwazyjne.
-
Zoom -Zoom from Belgium
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
czarmi napisał(a):Ciekawi mnie w jaki sposób Wy rozwiązaliście ten problem, szczególnie posiadacze M3BM.
Looknij jak to jest u mnie – w BL – ale w BM według mnie można zrobić dokładnie tak samo!
viewtopic.php?p=2798700#p2798700
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
czarmi napisał(a):Mio MiVue 528.
Widziałem nagrania na youtube, pierwsze brzytwa, jakość na prawdę super. Kolejne dwa porażka, w nocy masakra. Jak wszystko poustawiasz to wrzuć film dla porównania, kamerka trochę kosztuje a jestem ciekawy jak to na prawdę nagrywa

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Ja tam w razie czego polecam mobiusa. Jak ktoś nie potrzebuje ekranika i gps to kamerka zarabista, tym bardziej że mogę ją zamontować gdzie chce. Mnóstwo uchytów + możliwość schowania obudowy pod tapicerką.
A w nocy nagrywa tak:
A w nocy nagrywa tak:
KMBak dzięki za super materiał poglądowy. Pomyślę o tym samym sposobie puszczenia przewodu/dów, bo rozwiązanie jest co najmniej godne uwagi.
Przy przeglądaniu materiału na YT, należy pamiętać tylko o włączeniu w odtwarzaniu opcji HD. Z całym szacunkiem, ale niektórzy o tym zapominają. W nocy też jest OK (przynajmniej jak dla mnie). Klika postów wcześniej ktoś zamieścił już taki materiał (dzień, wieczór i noc). Może wrzucę i ja, jak tylko się obrobię.
danmazda napisał(a):Widziałem nagrania na youtube, pierwsze brzytwa, jakość na prawdę super. Kolejne dwa porażka, w nocy masakra.
Przy przeglądaniu materiału na YT, należy pamiętać tylko o włączeniu w odtwarzaniu opcji HD. Z całym szacunkiem, ale niektórzy o tym zapominają. W nocy też jest OK (przynajmniej jak dla mnie). Klika postów wcześniej ktoś zamieścił już taki materiał (dzień, wieczór i noc). Może wrzucę i ja, jak tylko się obrobię.
Dokładnie tak jak KMBak ja miałem z pominięciem tylko podszybia. W BM jest podobnie 
-
Zoom -Zoom from Belgium
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl