Virtual Tuning
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Dzięki bardzo za VT, myślę, że nawet fajnie to wygląda ;D
- Od: 5 maja 2014, 12:03
- Auto: Mazda 6 GY
2.0 136 KM
viewtopic.php?f=331&t=171315
Witam, jak ktoś da radę prosiłbym o virtual felg w czarny mat i połysk
edit photo

PS. można też zrobić lekką glebe
edit photo

PS. można też zrobić lekką glebe
Ostatnio edytowano 3 wrz 2014, 20:49 przez DariusBtm, łącznie edytowano 2 razy
Słabe zdjęcie, DariusBtm. Daj coś w stylu zdjęcia Kaczy796. U Ciebie cień przecina pół auta. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Werewolf napisał(a):Jak Dasz felgi w tym kolorze co piszesz to będzie wóz mafii ewentualnie kompaktowe auto na karawan.
Serio? A popatrz jest tu na forum taka piękna sztuka, cała w czerni, i nie wyglada ani na jedno, ani na drugie

Dosyć pilna sprawa jak mógł by ktoś wrzucić te tenzo 17'' http://www.alusy.pl/CMS/Data/Produkty/F ... _563_s.jpg lub oryginalne przerobić na czarne z czerwonym lipem

http://i46.photobucket.com/albums/f127/ ... res006.jpg

http://i46.photobucket.com/albums/f127/ ... res006.jpg
Mi się nie podobają czarne folgi, ale z tą czerwoną obramówką wygląda ładnie 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Mi by się bardziej widziały czarne felgi + czerwone zaciski dla kontrastu
To złoto do niczego tu nie pasuje, spróbuj z czerwienią taką samą jak lip na feldze 
Witam,
Koledzy prośba o pomoc, zbliża się zima i mam zamiar dać swoje aluski do renowacji są troszkę poobdzierane zwłaszcza jedna, zastanawiam się tylko nad zmianą koloru.
Jaki kolorek proponowalibyście do mojej piątki (aktualnie tak wygląda)
Sam zastanawiałem się nad białym i złotym (fotki wcześniejsze jeszcze z przed dodania spoilera i progów):
Koledzy prośba o pomoc, zbliża się zima i mam zamiar dać swoje aluski do renowacji są troszkę poobdzierane zwłaszcza jedna, zastanawiam się tylko nad zmianą koloru.
Jaki kolorek proponowalibyście do mojej piątki (aktualnie tak wygląda)
Sam zastanawiałem się nad białym i złotym (fotki wcześniejsze jeszcze z przed dodania spoilera i progów):
Chyba że ktoś ma jakiś inny pomysł? mam jeszcze trochę czasu zanim założę zimowe koła.
Biały mi najbardziej odpowiada, ale z drugiej strony późniejsze utrzymanie tego w czystości będzie graniczyło z cudem
A taki kolor?:
Biały mi najbardziej odpowiada, ale z drugiej strony późniejsze utrzymanie tego w czystości będzie graniczyło z cudem
A taki kolor?:
Lepij niż złote, gorzej niż białe. Białe dodatki na karoserii w połączeniu z niebieskim lakierem dość mocno zawężają wybór koloru felg. 
wydziargane na petrowym SGS3
wydziargane na petrowym SGS3