xRafalx napisał(a):Bardzo ładnie, jaki koszt operacyjny jeśli można wiedzieć?
Koszt miał być w granicach 400 zł, ale że wybrałem jakąś lepszą folie to 500 zł i dożywotnia gwarancja.
www.mazdaspeed.pl
xRafalx napisał(a):Bardzo ładnie, jaki koszt operacyjny jeśli można wiedzieć?

danmazda napisał(a):xRafalx napisał(a):Bardzo ładnie, jaki koszt operacyjny jeśli można wiedzieć?
Koszt miał być w granicach 400 zł, ale że wybrałem jakąś lepszą folie to 500 zł i dożywotnia gwarancja.

świetna robota

xRafalx napisał(a):Zastosuj się do instrukcji w temacie: viewtopic.php?f=103&t=153725&start=40

danmazda napisał(a):xRafalx napisał(a):Zastosuj się do instrukcji w temacie: viewtopic.php?f=103&t=153725&start=40
Dobry patent na ciemne lampy

Mr_Bartek napisał(a):Są też z czerwonymi LEDami. Wtedy by pasowało do deski/zegarów.
rafalmazda6 napisał(a):weź podświetlone najwyżej mi je oddasz, bo ja mam niebieskie podświetlenie
To kupie jednak bez podświetlenia 

dzięki
wiedziałem, że na Ciebie można liczyć
Same nakładki ok, ale to podświetlenie mi lekko zalatuje agrotuningiem 

Wydaje mi się po prostu, że do szóstki danmazda'y takie niebieskie lub czerwone podświetlenie będzie nieco od czapy (nawet nawiązanie do zegarów mnie niezbyt przekonuje). Żeby nie zrobić choinki, to w mojej ocenie podświetlenie powinno być jak najbliższe koloru nadwozia, co w przypadku tej Mazdy nie powinno być szczególnie trudne... 
mln napisał(a):Wydaje mi się po prostu, że do szóstki danmazda'y takie niebieskie lub czerwone podświetlenie będzie nieco od czapy (nawet nawiązanie do zegarów mnie niezbyt przekonuje). Żeby nie zrobić choinki, to w mojej ocenie podświetlenie powinno być jak najbliższe koloru nadwozia,
makmarc napisał(a):A te bez podswietlenia gdzie znalazłeś?

http://allegro.pl/listwy-progowe-mazda- ... 77489.html

jak to się montuje ? 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości