ale mimo wszystko jakoś mi nie pasuje
zły grill, żeby w kolor poszedłwww.mazdaspeed.pl
ale mimo wszystko jakoś mi nie pasuje
zły grill, żeby w kolor poszedł

tu przydałby się inny grill 
rafalmazda6 napisał(a):ale mimo wszystko jakoś mi nie pasuje zły grill, żeby w kolor poszedł

matthies napisał(a):z grillem USDM

tylko niestety po dokładnym wpatrzeniu się w lakier pod słońce widać wszystkie drobne ryski i swirle
wiosną zostanie przeprowadzona konkretna mechaniczna polerka
wczoraj jeszcze walczyłem z wnętrzem i Madzia jest czystsza niż jak z salonu wyjeżdżała 

xRafalx napisał(a):Świeci się jak psu jaj..ka

leonidsas napisał(a):opakowanie to pikuś liczy się zawartość
mmarcis4 napisał(a):świetna robota
Nightfall napisał(a):za niecały tydz będę miał okazję pomacac
Nightfall napisał(a):bo się nie mogę przekonać do koloru czy czarnego
kolega, który zajmuje się oklejaniem folią (jakaś bardzo dobra, ściągana chyba z Danii) powiedział, że lampy przód, tył i grill'a oklei mi za 200 zł – więc pieniądze w tym przypadku nie są problemem. Do tego jakbym zagadał to pewnie i drl'e by mi okleił. Mówił, że ta folia jest droga, ale podobno nie sprawiłaby, że światła widać słabiej. Chyba muszę dojrzeć do tej decyzji i wtedy będę z nim robił interesy. Wcześniej wyślę mu zdjęcia do VT, żeby mniej więcej pokazał jakby to wyglądało mln napisał(a):szacun
mln napisał(a):Wygląda cudnie

rafalmazda6 napisał(a):chyba już ostatni tegoroczny mod
dziś mini mod, jutro (jeśli wszystko się uda) większy mod i przy odrobinie szczęścia w piątek (jeszcze przed zlotem) kolejny mod
wszystko z tej samej serii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości