Później pojechałem do warsztatu, gdzie miałem zakładane drl'e i trzeba było mocniej przykleić prawy, bo klej puścił

www.mazdaspeed.pl
rafalmazda6 napisał(a):dziś się trochę działo i trzeba to udokumentowaćod samego rana kurier pozytywnie zaczął mój dzień, bo dostarczył przesyłkę, na którą składały się:
środnki meguiar's mają jedną dużą wadę – jest to cena
ale podobno za jakość się płaci
![]()
Później pojechałem do warsztatu, gdzie miałem zakładane drl'e i trzeba było mocniej przykleić prawy, bo klej puściłz warsztatu pojechałem do drugiego i prawa przednia felga jest już prosta
zupełnie inna jazda
na końcu pojechałem do marketu budowlanego i kupiłem silikon do uszczelniania kominków, który posłużył mi żeby wypełnić szczelinę między nakładką, a wydechem
xRafalx jeszcze raz wielkie dzięki za nakierowanie, bo zupełnie na to nie wpadłem i rozwiązania szukałem gdzie indziej
raz wkręciłem na obroty i jest cisza, ale zobaczymy jak będzie dalej
dokładnie nie sprawdzałem, żeby świeżego silikonu nie naruszyć – niech trochę wyschnie i wtedy przetestuję
rafalmazda6 napisał(a):sprawdziłem już kilka razy dokładniej i pomogło![]()
danmazda napisał(a):Świecą obie jednakowo?
makmarc napisał(a):kurzą się na półce, czy ich użyłeś?
xRafalx napisał(a):153KM więc jakoś to przyspiesza
Szykujesz się do konkursu Moja Mazda ?rafalmazda6 napisał(a): trochę świeżości wrzuciłem do pierwszego postu![]()
rafalmazda6 napisał(a):mat czy połysk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości