Mazda MX-6 2,5 V6, (allegro: 4613149128), 5.700 zł, Siedlce.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez dw20 » 18 wrz 2014, 01:52

Witam !
Po rozłące za moją starą Madzią MX-6 wydaje mi się że znalałem godnego zastępce, autko posiada 4WS który znam prawie na wylot i w razie awarii mam komplet części aby wrócić go do życia.
Czy ma ktoś możliwośc podjechać i zobaczyć to autko ? jest ono odemnie prawie 500km i zastanawiam sie czy żeczywiście warta skórka wyprawki ...
Link: http://allegro.pl/mazda-mx6-2-5v6-super ... 49128.html
Pozdrawiam i z góry dziękuje !
Ostatnio edytowano 18 wrz 2014, 20:21 przez stachan, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Drobne literówki.
Forumowicz

Od: 17 paź 2011, 16:32
Auto: Mazda MX-6, 2,5 V6 4WS
Mazda MX-6 2,0 V6 !

Postprzez Maliniak » 18 wrz 2014, 17:02

Kolego daruj sobie, wczoraj byłem i ogladałem. Sprzedawca ładnie wykolorował zdjecia i opis a w rzeczywistosci to jest tak;
karoseria- zapewnienia ze jest bezwypadkowy i w orginale <lol> podłoga w bagazniku pogieta ze zapas sie nie miesci,tylny lewy i przedn prawy błotnik wyklepany na hama młotkiem i pomalowany pedzlem. Na masce popekana szpachla, nadkola wpiernicza rdza tak jak i lewy przedni slupek przy peknietej szybie. Elementy zawieszwnia niby to zostały pomalowane proszkowo, moze i pomalowane ale sprayem bo całe w rudym nalocie.Ogolnie tragedia, nie ma w tym aucie nic orginalego chyba tylko poza nazwa MAZDA

Silnik- bardzo czysty i suchy bez wycieków ale pracuje cały czas na 2tys. obr.
Wydech- brak tłumików, przyspawana jest jedynie jakas tam koncówka za 20pln.
Wnetrze- zdjety boczek od kierowcy bo niby szyba sie nie otwiera. Fotele z Nissana druciarsko przymocowane i do tego wcale nie takie super zadbane.

Jak dla mnie auto wartosci 1500zł z przeznaczeniem na czesci poniewaz karoseria nadaje sie na zyletki a jedynie co w tym aucie jest dbrego to ten silnik ale jak na 100tys. km. i po remoncie to nie pracował tak jak powinien.
Forumowicz

Od: 24 lut 2012, 20:19
Auto: Mazda Mx-6 2.5v6 KLZE, 1993r
Lexus GS300 2002r.

Postprzez dw20 » 19 wrz 2014, 04:37

Oooo... Oblałeś mnie wiadrem zimnej wody ! Ale to dobrze !
Już byłem napalony że to dobra okazja a Tu okazuje się kompletną wtopą !
Maliniak, nie wiem jak Ci dziękować ale jak się kiedyś spotkamy na zlocie albo coś, to flache masz opdemnie ! bo ja kupe kasy bym stracił aby jechać obejrzeć ten szrot
Jeszcze raz dzięki miłe nocy i Pozdrawiam!
Forumowicz

Od: 17 paź 2011, 16:32
Auto: Mazda MX-6, 2,5 V6 4WS
Mazda MX-6 2,0 V6 !