bartezm napisał(a):BARDZO SERDECZNE PODZIEKOWANIA KOLEDZE
looozik. jak bedziesz mial problem z wszyciem tasmy to sie odezwij. wtedy znowu cos wykombinujemy
www.mazdaspeed.pl
Papajo napisał(a):Dodam tylko ze obecnie moje marne 1.8 jest najszybszym autem N/A w klasie do 2 litrów
Boris86 napisał(a):W Klasie??... jakiej Klasie?? Coś wiecej powiesz?? Ta klasa to Auta wogóle?? Japończyki?? Mazdy?? Mazdy Klubowe??
Jerry napisał(a):Dobrze Papaj ze potwierdzasz moje zdanie bo normalnie szlak mnie trafia jak ludzie którzy niby wiedza o co chodzi piszą jakieś dziwne teksty a tym bardziej o autach których nigdy nie widzieli
Huano napisał(a):Zauważ jeszcze tylko jedną rzecz – dużo sportowych...........ma silniki w układzie V (co prawda w większości to V8 lub V12) – więc to też chyba o czymś znaczy...
Huano napisał(a):Zakładam że nie pijesz do mnie (świadczy o tym ostatnia część zdania), choć z drugiej strony nie wiem – moje zdanie jest inne od Twojego więc do wymienionej przez Ciebie grupy się zaliczam...
Huano napisał(a):Na szczęście zawsze znajdzie ktoś kto się z Tobą zgodzi i wtedy jest wyrocznią
Huano napisał(a):ma silniki w układzie V (co prawda w większości to V8 lub V12) – więc to też chyba o czymś znaczy...
Jerry napisał(a):Nikt tu nie jest wyrocznią,ale Papaj akurat jest jedną z niewielu osób w klubie tóre oprócz pisania o tuningu mechanicznym przeklada to na praktyke
Jerry napisał(a):nie no co Ty Huano nie złość sie PLIS
Papajo napisał(a):Panowie.... nie ma o czym gadać – ile osób tyle zdań (zawsze tak było i bedzie)
Papajo napisał(a):Jerry – miło ze tak piszesz, ja jednak nie uwazam sie za zadną wyrocznię
Papajo napisał(a):Tutaj, serdeczne dzieki dla Walusia, Krzynia323F, Burrego i Jerrego – to Wasze auta były i są motywacją do dalszych moich działań zeby byc choć troszkę szybszym .....
Huano napisał(a):2.0 V6 GT i 2.0 DOHC GT to V6 będzie szybsze... Oczywiście mówimy o zbliżonych gabarytach autka, nie dłubanych.
Jerry napisał(a):no i tu jak zwykle mozemy polemizować ale nie oto chodzi
Jerry napisał(a):Twoje stało sie motywacja dla mnie
Huano napisał(a):jeśli postawisz obok siebie 2.0 V6 GT i 2.0 DOHC GT to V6 będzie szybsze
Huano napisał(a):MX-3 V6 ojca i sprawia wrażenie szybszej
Huano napisał(a): Faktycznie moment jest chyba większy w DOHC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje