Uwagi do funkcjonowania forum
Dlaczego jedni forumowicze mają podpis a inni nie? Są równi i równiejsi?
a przewiń stronę trochę wyżej
No ale jeżeli mamy się bawić w gierki, to proszę bardzo. 
Tak można sobie zrobić sygnaturę. Polecam wkleić jako sygnaturę do Tapatalk.
A tak to wygląda.
____________________________________________________________________________________
Moja Mazda6 Tamura na forum: klik
Tak można sobie zrobić sygnaturę. Polecam wkleić jako sygnaturę do Tapatalk.
- Kod: Zaznacz cały
[color=#cccccc]____________________________________________________________________________________[/color]
[tekst sygnatury tutaj]
A tak to wygląda.
____________________________________________________________________________________
Moja Mazda6 Tamura na forum: klik
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Neonixos666 napisał(a):a przewiń stronę trochę wyżej
Jeśli Masz mnie na myśli, to spójrz na datę posta (w tedy byłem – Klubowicz), potem poszukaj ostatniego i Będziesz miał jasny obraz sytuacji
-
miro62
Dominator napisał(a):Dzieki panie ravo za ostrzezenie.
matthies napisał(a):a pokażcie za co?
Właśnie. To wymaga zmiany. Nie można sprawdzić za co dostał. Moderatorzy powinni mieć możliwość sprawdzenia np. w celach edukacyjnych, za co dają ostrzeżenia inni.
przecież możesz to sobie sprawdzić. a osoba która nakłada ostrzeżenie ma obowiązek napisania powodu takiego bana i ów powód powinien otrzymać użytkownik otrzymujący bana. zdarzają się jednak przypadki że ktoś w polu powód piszę np. "bla bla bla" lub "." ale kto władzy zabroni 
Właśnie, że nie można. Napisane np. wulgaryzmy i podany jest link, a post usunięty. I nie wiesz co ktoś napisał.
Dominator
Użytkownik otrzymał następujące ostrzeżenie
» To ostrzeżenie dotyczy następującego postu: viewtopic.php?f=96&p=2910572#p2910572.
[tiiit]
Dominator
Użytkownik otrzymał następujące ostrzeżenie
» To ostrzeżenie dotyczy następującego postu: viewtopic.php?f=96&p=2910572#p2910572.
[tiiit]
kinki napisał(a):osoba która nakłada ostrzeżenie ma obowiązek napisania powodu
Też mi się tak wydaje

Dwukrotnie napisałem PW do XXX i nie otrzymałem odpowiedzi

Taka zlewająca postawa ma swoją nazwę... ale

-
miro62
Moim zdaniem, ktoś kto dostaje ostrzeżenie czy bana powinien dostać info na PW z powodem przez który dostał to co dostał
Ale może komuś pasuje taka sytuacja?
Strasznie głupie jest uczucie jak się komuś wyłącza wtyczkę i nic nie mówi...nawet ,,wyłączyłem bo ponieważ''

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Regulamin
1.7. Ostrzeżenia i banicja
Moderatorzy forum mają możliwość nakładania na uczestników 90-dniowych ostrzeżeń. Zebranie trzech ostrzeżeń wiąże się z przyznaniem 7-dniowego okresu banicji, w którym użytkownik nie może korzystać z forum. W szczególnych przypadkach naruszenia porządku na forum banicja może zostać nadana bez wcześniejszych ostrzeżeń i bezterminowo.
Przy ostrzeżeniu powiadomienie użytkownika jest domyślnie zaznaczone jako "powiadom"
Moderatorzy forum mają możliwość nakładania na uczestników 90-dniowych ostrzeżeń. Zebranie trzech ostrzeżeń wiąże się z przyznaniem 7-dniowego okresu banicji, w którym użytkownik nie może korzystać z forum. W szczególnych przypadkach naruszenia porządku na forum banicja może zostać nadana bez wcześniejszych ostrzeżeń i bezterminowo.
Przy ostrzeżeniu powiadomienie użytkownika jest domyślnie zaznaczone jako "powiadom"
Yard napisał(a):Regulamin
Dzięki
-
miro62