Zakup nowego auta – Mazda MX-5
brałbym 
- Od: 2 mar 2010, 12:12
- Auto: Mazda 3 2.0 Kintaro '08
Ford Fiesta MK7 1.4 '09
Odchudzenie na plus, profil + wnętrze na plus, tył wygląda jak zmniejszony F-type, przód hmm dziwny jakiś taki, ale w ciemniejszych kolorach powinno być ładniej 
Podoba mi się wnętrze, tył, faktycznie trąci F-Typem, linia boczna ładna ale kompletnie nie podoba mi się przód, wygląda paskudnie, jak jakiś gad. Poprzedniczka była ładniejsza, taka radosna, miała coś z Zig-Zac'a
Wysłano z Nokia Lumia 925
Wysłano z Nokia Lumia 925
Przód tej mazdy to po prostu tragedia.
Nawet nie nawiązuje stylem do nowej M3 i M6 i zrobili takiego skośnookiego dziwoląga niestety
I teraz Alfa Romeo z pewnością będzie wyglądać lepiej na tej samej płycie.
Nawet nie nawiązuje stylem do nowej M3 i M6 i zrobili takiego skośnookiego dziwoląga niestety
I teraz Alfa Romeo z pewnością będzie wyglądać lepiej na tej samej płycie.
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Mi akurat przód sie podoba. Taki mix Hondy S2000 i Toyoty GT86/Subaru BRZ.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Właśnie to jest trochę niefajne, że ND jest bardzo podobna do współczesnych aut. F-Type, Toyobaru... Te skojarzenia nasuwają się same. NA również była podobna, ale do Elana, który przynajmniej w tamtej chwili był już klasykiem...
Z drugiej strony dobrze, że nie kontynuowali sagi KE, GJ, BM i liftu TB, bo nie ma nic nudniejszego od powtarzalności i przodu rodzinnego kompaktu w "bezkompromisowym" roadsterze.
Z drugiej strony dobrze, że nie kontynuowali sagi KE, GJ, BM i liftu TB, bo nie ma nic nudniejszego od powtarzalności i przodu rodzinnego kompaktu w "bezkompromisowym" roadsterze.
the right man in the wrong place...
przód i te male niewyrazne oczka to porazka. Spodziewalem sie Mazdy, a nie jakiegos kompromisowego body robionego razem z Alfa tak jak jakies gówna w stylu ToyotoSubaru.
Liczyłem na jeszcze agresywniejsza linie na podstawie M3/M6 a dostałem skośną mordkę z malutkimi dziwnymi lampami.
Niestety, nowy MX5 moim zdaniem jest słaby i nie dorasta innym projektom na miarę 2014 roku. Ten design jest zbyt dziwny – co innego z przodu, co innego z tyłu. Jakieś kity, że zlikwidowali schowek pasażera aby miał więcej miejsca i mniej wagi – bzdury.
Liczyłem na jeszcze agresywniejsza linie na podstawie M3/M6 a dostałem skośną mordkę z malutkimi dziwnymi lampami.
Niestety, nowy MX5 moim zdaniem jest słaby i nie dorasta innym projektom na miarę 2014 roku. Ten design jest zbyt dziwny – co innego z przodu, co innego z tyłu. Jakieś kity, że zlikwidowali schowek pasażera aby miał więcej miejsca i mniej wagi – bzdury.
A ja jestem zawiedziony, ten samochód zawsze się wyróżniał na tle innych aut. A teraz tak jak wszyscy piszecie to mix S2000 i GT86. Z cały szacunkiem jak honda jeszcze jest w miarę ładna, tak GT86 to ohydny paszkwil 
Niestety szkoda
jedyne co mi się w tym aucie podoba to wnętrze. reszta do poprawki.
Niestety szkoda
link nie działa 
Od stachan: faktycznie link nie działa ale po wrzuceniu go w Google podaje dwa wyniki i tu jest ok – dziwne...
Od stachan: faktycznie link nie działa ale po wrzuceniu go w Google podaje dwa wyniki i tu jest ok – dziwne...

Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
People_Hate_Me napisał(a):A ja jestem zawiedziony, ten samochód zawsze się wyróżniał na tle innych aut. A teraz tak jak wszyscy piszecie to mix S2000 i GT86. Z cały szacunkiem jak honda jeszcze jest w miarę ładna, tak GT86 to ohydny paszkwil
Niestety szkodajedyne co mi się w tym aucie podoba to wnętrze. reszta do poprawki.
A mi się GT86 baaardzo podoba ;] Chciałbym zobaczyć jak nowej MX5 będzie w czarnym
- Od: 2 mar 2010, 12:12
- Auto: Mazda 3 2.0 Kintaro '08
Ford Fiesta MK7 1.4 '09