POZNAŃ – Każda 3 niedziela miesiąca lizawka godz. 20:00
Jaki ja gruby sem...:–/
Wygazowane z V6
Wygazowane z V6
Nie miazdze Patrycji jeszcze wiec jest
xD
Wygazowane z V6

Wygazowane z V6
michalk napisał(a):ST Seba TD napisał(a):Jaki ja gruby sem...:–/
Jak Ci to powiedziałem na spocie, to się krzywiłeś ; )
Twoje slowa sa malo warte ;–)
Wygazowane z V6
14 września na lotnisku w Wilczych Laskach sa finały Ultimate Grand Prix na 1/4.Mega impreza. Moze ktoś by też reflektował?? 
http://www.siescigam.pl/home/ultimate-1 ... -polski-3/
http://www.siescigam.pl/home/ultimate-1 ... -polski-3/
Nightfallówna
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Witam,
W zwiazku iz nasz serdeczny kolega, przyjaciel, Marii dnia 20.09.14 ma w planach zawarcie zwiazku malzenskiego serdecznie wszystkich chetnych zapraszam do Kosciola sw. ROCHA w Poznaniu o godzinie 16.00 by w spolnie z nim upamietnic to zyciowe wydarzenie.
Pozdrawiam
W zwiazku iz nasz serdeczny kolega, przyjaciel, Marii dnia 20.09.14 ma w planach zawarcie zwiazku malzenskiego serdecznie wszystkich chetnych zapraszam do Kosciola sw. ROCHA w Poznaniu o godzinie 16.00 by w spolnie z nim upamietnic to zyciowe wydarzenie.
Pozdrawiam
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
i zrobić szpaler z mazd... ^^ ach, co to był za ślub 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu