Heheh kto pierwszy ten lepszy Dziękuje bardzo za spotkanie. Bardzo miło było poznać i już wiem że dobrze się będziemy dogadywać Nareszcie jeszcze jakieś kombi w rodzinie Bardzo ładne i zadbane autko
A dziękuje dziękuje to moja perełka musi ładnie wyglądać Mi również było miło, mam nadzieje że nie długo spotkamy się w większym gronie Tak mam Myśliborskie blachy bo mam meldunek tymczasowy w Barlinku. Mam żone z Barlinka
No lubuskie w końcu zaczyna odzywac. Będziemy się nareszcie spotykać w większym gronie co mnie bardzo cieszy .No i ciesze się Mayki ze jestem inspiracją .Ja teraz poluje na znaczek ala batman .
Panowie nie dam rady na 17:00 bo mam spotkanie z agentką nieruchomości kupujemy mieszkanie postaram się być później ale nie wiem jak to wyjdzie. Na 14:00 mam gazownika na 16:00 doradce finansowego a na 17:00 agentkę nieruchomości dzisiaj się dowiedziałem dlatego pisze dopiero teraz
Chłopaki dzięki za spotkanie na Moto Racing Show. Zabawa była jak zwykle przednia.nie ma jak to dostać w pape odłamkiem gumy spod koła ponad 500 konnej betki
Ja również dzięki za spotkanie szkoda że nie mogłem zostać dłużej. Mi również było miło poznać pozdro Fajne materiały Adam chociaż na filmiku sobie pooglądałem
Dzięki za fajny spontan u Johnnego, miło było was poznać Teraz my zapraszamy was (i nie tylko) w niedzielę na kręgle do nas. Tylko bez wymówek, oczekuję obecności wszystkich.