Dziękuję wszystkim za spota, było jak zwykle śmiesznie i miło maku godnie dołącza do naszej ekipy nie wziąłem statywu, ale i tak udało się zrobić kilka zdjęć z ziemi
Heh również dzięki za spota , co prawda wleciałem dopiero na koniec , ale i tak miło było. Tefalek dzięki za podwózkę do domu, w towarzystwie nowego kolegi. Mazda faktycznie robi robotę , choć za wiele to już wczoraj nie było widać. Parę drobnych poprawek i będzie malina. Pozdrawiam...
Założę temat na pewno porobię zdjęcia i i wstawię. oglądam te zdjęcia które wstawiłeś i stwierdzam, że zrobię ją na czarno cała wiec lusterka lampy i siatka w kolor pojdą
Zapraszam wszystkich na zorganizowany w ostatniej chwili zlot w Kąkolewie, doceńmy zaangażowanie koordynatorów, które pozwoliło z niczego zorganizować kolejne spotkanie i pokażmy się jak najliczniej, w końcu mamy bardzo niedaleko. viewtopic.php?f=514&t=173559
Hahahahaha i każdy cosik dłubał Naprawdę nie zapowiadało sie na taki spontaniczny spot.A tu sie ludzi nazjeżdzało i było jak zawsze swietnie Chłopaki jeszcze raz dziekuje za pomoc w ogarnięciu sprzetu
Dzisiaj rozmawiałem z Maku..... Wpadłem na pomysł żeby się wkręcić na Moto Racing Show.Mianowicie żeby się wbić na przejazd przez most na początku imprezy.Mielibyśmy szanse na zaprezentowanie klubu. Napewno byłbym ja,Maku i tak myslałem że jakby to wypaliło to Natalia mogłaby jechać Xedosem a Crenshaw Nissanem.No i może ktoś by jeszcze nas odwiedził z innych województw. Ale to sie trzeba dogadac więc Maku uderza jutro do PZMOTu a ja zadzwonie do OSiRU bo oni to organizują. Co myślicie o takim pomyśle??
Jest jakies info w jakich to godzinach będzie?Bo juz sam piątek troche nie wypal bo niektórzy pracują.Co prawda mam nockę wtedy ale jednak sobota czy niedziela byłaby bardziej trafiona.Jak dobrze pamiętam to wcześniejsze byly zawsze w weekend