No kiedyś może będę się ubiegał
, bo fotorelacji w moim wątku Ci dostatek
Czy ktoś wie jak wykonywane są felgi tego typu?

Bo chciałbym zrobić fotorelację

tylko nie wiem jak się za to zabrać

Chodzi mi o najbardziej o efekt "chromu". Czy to jest efekt po nożu tokarskim? Bo z mojej wiedzy to polerowanego aluminium natryskowo nie da się polakierować lakierem bezbarwnym. Chyba, że jest to robione jakąś metodą piecową ... Polerowanych rantów surowych nie chcę mieć, bo się to mega szybko utlenia. W moim poczciwym Civic'u miałem Dezent V Dark

i przez 4 lata użytkowania wyglądały jak nówki i jestem ciekawy jak taką felgę zrobić, albo komu zlecić taką usługę. Macie jakąś rzeczową wiedzę na ten temat?
Dopisano piątek, 11 kwietnia 2014, 19:34:Nikt nie wie? Czy nikt nie chce mi pomóc?
No to ja komuś pomogę
Ostatnio na PW mam coraz więcej pytań o mój system navi i kamerę, dlatego pozwoliłem sobie wiadomość z PW przenieść tutaj co by nie mnożyć bytów w przyszłości

Jedno z pytań dotyczyło kabla sygnałowego od kamery do navi.
Sam kabel tak ... ale będzie
za krótki i wtyk musi być 4-ro polowy z tego co pamiętam.

Z czego ostatni styk to masa, a przed ostatni to sygnał VIDEO – dwa pozostałe to kanały audio.
Ja kupiłem po prostu z metra coś takiego:

Ile potrzeba metrów? Nie mam pojęcia. Kupowałem na oko zgadując już będąc w sklepie ... "skoro auto ma około 4m to 6 styknie

"– kupiłem 6m i w efekcie mam łączony na RCA w okolicach fotela kierowcy

.
Czyli zrób tak: Zmierz mniej więcej i dodaj ze 2 metry to powinno starczyć

Ja bym wziął teraz 10m ale głowy nie dam, że starczy

Koszt metra to około 1-2PLN, a koszt kolejnej wyprawy do sklepu i czasu lub przesyłek to ...
Jeśli jeszcze coś trzeba pomóc to
pytajcie śmiało tutaj