Subaru Impreza GC EJ20 '99 N/A 125hp
ravo napisał(a):Może jestem świrem
jesteś świrem
A na poważnie to w Pozku śnieg rzadko kiedy leży tak długo żeby przybyło go na tyle dużo aby gleba była przeszkodą.
Poza tym na serii to była taka koza że patrzeć się nie dało i w dodatku choroby morskiej można było dostać
Teraz jest w sam raz i mimo że optycznie siadła niżej niż BJ to tam gdzie BJ przycierała tam impreza wjeżdża bez problemu.Jak wlecą 16tki to sie podniesie ok. centymetr
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
No i koń dupa kamieni kupa
Miał być spas a wyszło kufno
Opony za duże balony...
Miał być spas a wyszło kufno
Opony za duże balony...
Felga pójdzie w ciemnozłoty albo gunmetal,opona 185/50 i powinno byc dobrze.Ta felga w jednolitym kolorze wygląda zupełnie inaczej
Ostatnio edytowano 5 lip 2014, 22:11 przez Bo_Lo, łącznie edytowano 1 raz
XED napisał(a):Felga jest ładna ale w jednym kolorze, bo teraz wygląda jakby ją pies osikał, zjadł i.
Powiedział gość z pomarańczowymi felgami
BTW widziałem wczoraj daewoo leganze na takich felgach jak Twoje z 6tki i chamulce miał chyba z MPSa
Krzemol1994 napisał(a):W jednym kolorze ta felga jakoś wygląda ale i tak szału nie robi.
Panie,za te pieniondze
185/50 troche rowerówka jak na rozmiar auta dla mnie
Nie lepiej było dozbierać hajsu niż pakować się w coś co i tak będzie takie sobie, a będzie ciężko sprzedać ? 
Bartg napisał(a):185/50 troche rowerówka jak na rozmiar auta dla mnieNie lepiej było dozbierać hajsu niż pakować się w coś co i tak będzie takie sobie, a będzie ciężko sprzedać ?
Moze i tak,z drugiej strony te felgi juz mam.auto jest zbliżone rozmiarem do BJ .tam mialem 195/45 na 7.5cala
Te są 6.5cala ,ale ET jest takie ze kolo wychodzi idealnie na krawędzi auta.chcialbym taki delikatny naciag jaki byl w BJ.na szerokim kole i spasie już mi tak nie zależy.
Nowe koła i felgi założone,jest miodzio
Fotki jak umyje paskude,niestety wczoraj wyebałem się przy małej predkości w studzienke elektr. (nie wiem czy pokryey neie było czy poddała się pod moim kołem)ale fakt że teraz mam na tym kole pozytyw
na pozostałych lekki negatyw.Poza tym nic nie stuka,nie ściąga itp.Nie wiem czy to od tego wpadnięcia czy było tak wcześniej,ale raczej bym zauważył.NIe wiem czy jechać na geometrię czy najpierw rozebrać całość
Aha ,juz doczytalem że mam fabrycznie śruby mimośrodowe do regulacji kątów,więc albo żle przykręciałem jak obniżałęm,albbo przy tym yebnięciu się przestawiła.
PS da się?da się!!
https://www.youtube.com/watch?v=uk89sIfaE28
Fotki jak umyje paskude,niestety wczoraj wyebałem się przy małej predkości w studzienke elektr. (nie wiem czy pokryey neie było czy poddała się pod moim kołem)ale fakt że teraz mam na tym kole pozytyw
na pozostałych lekki negatyw.Poza tym nic nie stuka,nie ściąga itp.Nie wiem czy to od tego wpadnięcia czy było tak wcześniej,ale raczej bym zauważył.NIe wiem czy jechać na geometrię czy najpierw rozebrać całość
Aha ,juz doczytalem że mam fabrycznie śruby mimośrodowe do regulacji kątów,więc albo żle przykręciałem jak obniżałęm,albbo przy tym yebnięciu się przestawiła.
PS da się?da się!!
https://www.youtube.com/watch?v=uk89sIfaE28
śp Bartass z forum subaru, nieźle ogarniał 2.0 N/A rywalizując na równi z turbawkami z tego co kojarzę
http://vimeo.com/15275289
http://vimeo.com/15275289
Ostatnio edytowano 17 sie 2014, 23:43 przez Wojtek, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawienie załącznika
Powód: poprawienie załącznika
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Miały wlecieć lotki z GT ale zeszły na dalszy plan...
Na ten sezon planuję jeszcze tylko jeden ,za to bardzo ważny mod-przeróbkę kolektora żeby brzmiało jak na boxia przystało
będzie zrobiony jak na foto-czyli zejście rur w jedną przesunięte w stronę lewej głowy w celu wydłużenia prawego kanału co da wspomniany bulgot.
Poza tym zakupiony już Fertan czyli najlepszy przyjaciel japończyka-pożeracz rdzy
Muszę zabezpieczyć 3 ogniska rdzy(dwa parchy nad przednią szybą,jeden na słupku i jeden na przenim błotniku) w tym roku wspomniany fertan,podkład epoxydowy i siknięte szprejem żeby w zimę nie chrupało.Na wiosnę blacharz i lakiernik(dach w czarny połysk)
Dopisano 17 sie 2014 15:56:
Tak chodzi n/a na kolektorze tym prostym Y z długimi kanałami
- Załączniki
-
- Taki mam teraz
-
- O takim myślałem -nie daje bulgotu za to chodzi jak rajdówka,ale jednak do jazdy na co dzień bulgot lepszy