mazda 323f BJ 2000r uszczelki drzwi tylnych

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez szarlatan » 30 cze 2014, 20:05

Witam
Posiadam madzie 323f bj 2000r pisze z zapytaniem odnośnie uszczelek tylnych drzwi a raczej uszczelki karoseryjnej chodzi o to że przy zamknięciu drzwi jest tam szpara dla mnie ewidentny brak uszczelki i prosił bym Was o pomoc w znalezieniu takiej uszczelki lub jakiejś rady gdzie ów znaleźć taką uszczelkę. Jeśli znajdzie się ktoś na tyle miły i poratowałby jakimś linkiem będę wdzięczny. Poniżej zamieszczam fotki
Załączniki
IMAG1050.jpg
Znajduje się tu tylko płaska uszczelka
IMAG1049.jpg
IMAG1054.jpg
Po zamknięciu drzwi jest "szpara" między drzwiami
szarlatan

Postprzez rav 75 » 1 lip 2014, 04:54

W każdej jednej Maździe bj-tce jest taki układ uszczelek w tylnych drzwiach. Tak jest i tak (widocznie) ma być. Nie poprawisz fabryki.
rav 75

Postprzez ewemarkam » 1 lip 2014, 06:24

Masz uszczelkę na drzwiach? J/w Każda BJ tak ma, swoją drogą w czym jest problem... leje Ci się gdzieś woda?
Pogotowie Komputerowe
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Forumowicz

Od: 7 sie 2011, 09:19
Auto: 323F BJ DiTD '99

Postprzez szarlatan » 1 lip 2014, 12:54

Woda się nie leje i nie wieje ale wydawało mi się to dość dziwne zresztą ta madzia jest dziwna ale w tym jej urok i muszę przyznać ze zaskakuje ale mile :). Autko mam od niecałych 2miesiecy spisuje się dobrze (odpukać) postaram się w wolnej chwili zaprezentować ja i opisac. Dzięki za informacje
szarlatan