Witam
Posiadam madzie 323f bj 2000r pisze z zapytaniem odnośnie uszczelek tylnych drzwi a raczej uszczelki karoseryjnej chodzi o to że przy zamknięciu drzwi jest tam szpara dla mnie ewidentny brak uszczelki i prosił bym Was o pomoc w znalezieniu takiej uszczelki lub jakiejś rady gdzie ów znaleźć taką uszczelkę. Jeśli znajdzie się ktoś na tyle miły i poratowałby jakimś linkiem będę wdzięczny. Poniżej zamieszczam fotki
mazda 323f BJ 2000r uszczelki drzwi tylnych
Strona 1 z 1
-
szarlatan
W każdej jednej Maździe bj-tce jest taki układ uszczelek w tylnych drzwiach. Tak jest i tak (widocznie) ma być. Nie poprawisz fabryki.
-
rav 75
Masz uszczelkę na drzwiach? J/w Każda BJ tak ma, swoją drogą w czym jest problem... leje Ci się gdzieś woda?
Pogotowie Komputerowe
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Woda się nie leje i nie wieje ale wydawało mi się to dość dziwne zresztą ta madzia jest dziwna ale w tym jej urok i muszę przyznać ze zaskakuje ale mile
. Autko mam od niecałych 2miesiecy spisuje się dobrze (odpukać) postaram się w wolnej chwili zaprezentować ja i opisac. Dzięki za informacje
-
szarlatan
Strona 1 z 1