Mazda6 GY AJ '04
Nie ma sie co spinac. Wiadomo jakie byly wtedy mozliwosci. Ciec nie cieklo, strzelilo na pierwszej. trasie i nie ma co drazyc tematu. Oby teraz juz trzymalo dlugo jak nalezy. Bylismy wstepnie umowieni na poprzednia sobote – specjalnie auto bylo nie ruszane przez tydzien na moja prosbe. Jednak ani w piatek ani w sobote nie sposob sie bylo dodzwonic do Ciebie ani nie bylo zadnego info z twojej strony. Auto wiec naprawiono w poniedzialek i nagle po moim info o tym na forum sie dopiero znowu odezwales.
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Chodzi o ten trójnik?
http://parts.arlingtonmazda.com/product ... XH%29.html
Bo u mnie jest jakiś poklejony i tamtędy leci mi lekko woda a za 3 dni jadę w trasę 2000km i boje sie żeby mi to nie strzeliło. Na szybko nie da rady tego nigdzie kupić.
Ty masz to czymś zastąpione??
http://parts.arlingtonmazda.com/product ... XH%29.html
Bo u mnie jest jakiś poklejony i tamtędy leci mi lekko woda a za 3 dni jadę w trasę 2000km i boje sie żeby mi to nie strzeliło. Na szybko nie da rady tego nigdzie kupić.
Ty masz to czymś zastąpione??
- Od: 11 lut 2014, 00:14
- Auto: Mazda 6
3.0 V6 223KM
2006r.
Marcin wysłałem Ci odpowiedz mailem bo zle kliknałem zamiast pw.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Dzieki przeczytałem.
Teraz mam dylemat bo tej części co ci wysłałem linka nie można nigdzie kupić a żeby dopasować taki trójnik to graniczy z cudem bo na każdym końcu są inne średnicę węży ;/
W trasę muszę jechać i nie wiem co teraz zrobić ;/
Teraz mam dylemat bo tej części co ci wysłałem linka nie można nigdzie kupić a żeby dopasować taki trójnik to graniczy z cudem bo na każdym końcu są inne średnicę węży ;/
W trasę muszę jechać i nie wiem co teraz zrobić ;/

3.0 V6 223KM
2006r.
Masz przecież podane na tacy na innych forach co zrobić
Dopisano 17 cze 2014 17:30:
ps. jeżeli nadal upierasz się przy dogrzewaniu tb to trójnik kupisz tylko w usa a jak chcesz mieć spokój i to co serwisówka mówi to zrób by-pass inaczej pierdo....nie ci under t- fitting czyli dolny trójnik który też jest takiej jakości jak górny
Apropo RAfał niestety mam taką pracę i nie zmienię jej chyba że wygram w lotka a tak to nawet nie wiem który mamy dzień a telefon co masz to jest pryw. a w pracy mam inny ale to tak poza tematem
A tak poza tym to nikt tu ci nie pomoże
kużwa złamałem zasady bo miałem nie pomagać więc doceń to he he
Dopisano 17 cze 2014 17:30:
ps. jeżeli nadal upierasz się przy dogrzewaniu tb to trójnik kupisz tylko w usa a jak chcesz mieć spokój i to co serwisówka mówi to zrób by-pass inaczej pierdo....nie ci under t- fitting czyli dolny trójnik który też jest takiej jakości jak górny
Apropo RAfał niestety mam taką pracę i nie zmienię jej chyba że wygram w lotka a tak to nawet nie wiem który mamy dzień a telefon co masz to jest pryw. a w pracy mam inny ale to tak poza tematem
A tak poza tym to nikt tu ci nie pomoże
kużwa złamałem zasady bo miałem nie pomagać więc doceń to he he
-
Arkadius 73
Jak nie chcesz to nie musisz pomagac i nikt sie nie bedzie prosił. Wyobraź sobie że ja też mam prace i rodzine i niemam czasu siedziec i szukac na innych forach dlatego tutaj zapytałem. Zauważyłem tą usterke w weekend i trójnik ze stanów juz zamowiłem. Jutro wieczorem wyjezdzam i nie moge tego odłożyć do czasu aż przyjdzie ten trojnik i dlatego szukam jakiejś alternatywy do czasu przesyłki z usa.
Jutro z rana jade kupic jedno kolanko i jedna złączke i zlikwiduje te podgrzewanie bo fakrycznie do niczego to mi nie jest potrzebne, tylko problemy przez to :/
Jutro z rana jade kupic jedno kolanko i jedna złączke i zlikwiduje te podgrzewanie bo fakrycznie do niczego to mi nie jest potrzebne, tylko problemy przez to :/
3.0 V6 223KM
2006r.
Kolejna trase (łacznie 300 km) auto wytrzymało już normalnie, więc jak widać nawet nie używając oem rozwiazań/czesci ani magicznych kolanek dostepnych w jednym jedynym sklepie "pseudo fachowcy" (wkładający np V8 do rx8 bez tony druciarstwa) potrafili poskładać to tak, żeby działało jak należy..
Było troche wolnego to i porzadne pucowanko miało miejsce
Było troche wolnego to i porzadne pucowanko miało miejsce
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Te felgi są piękne.
Gdyby nie to, że regenerowałem swoje, to chyba takie bym kupił. Miód malina. 
PS. Może światła przednie poliftowe? Myślałeś o tym?

- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Mr_Bartek napisał(a):Te felgi są piękne.Gdyby nie to, że regenerowałem swoje, to chyba takie bym kupił. Miód malina.
Felgi też mi pasują
Lampy przednie na pewno bedą przerobione na ciemno, nie wiem tylko jeszcze kiedy dokładnie się to wreszcie uda
p.s mam mały problem z audio Bose, może ktoś pomoże? mianowicie pierwszy dopiero raz od zakupu wreszcie uzyłem CD i o ile na radiu działaja wszystkie głosniki i wszystkie ustawienia to po przełaczeniu na CD działaja tylko te po stronie kierowcy (przod i tył) a po ustawieniu na granie tylko strony pasazera jest cisza albo przy max ustawieniu ciche szumiace granie.

Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
W tym poście masz rozwiązanie
: viewtopic.php?p=2142127#p2142127
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Dzięki za link – trzeba bedzie w wolnej chwili podziałać
a ponizej fota tłumacząca dlaczego chciałem kombiaka 
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
a ponizej fota tłumacząca dlaczego chciałem kombiakaSocyopatic napisał(a):a ponizej fota tłumacząca dlaczego chciałem kombiaka
W tej Mazdzie kombi ladniehsze od sedana ale powiedz mi jak czesto wozisz taki ladunek?
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
Teraz będą dywagacje co ładniejsze
Chyba każdy ma swój gust i preferencje i to do czego samochód będzie służył
Dla mnie każda Mazda 6 jest ładna, ponieważ uważam że te auta im się po prostu udały w każdej wersji nadwozia.
Chyba każdy ma swój gust i preferencje i to do czego samochód będzie służył
Dla mnie każda Mazda 6 jest ładna, ponieważ uważam że te auta im się po prostu udały w każdej wersji nadwozia.
- Od: 3 mar 2013, 01:33
- Auto: M6 GY 147KM
Ja osobiście bym nigdy nie kupił M6 gdyby nie było wersji a-spec.
Zwykła europejska mazda bez żadnego pakietu jakoś mi się nie widzi
Zwykła europejska mazda bez żadnego pakietu jakoś mi się nie widzi
3.0 V6 223KM
2006r.
brodaM6 napisał(a):mazda bez pakietu wyglonda przeciętnie i .
19Maaarcin89 napisał(a):Zwykła europejska mazda bez żadnego pakietu jakoś mi się nie widzi
Niestety przykro mi Panowie, ale nie mogę się z Wami zgodzić.
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
Masz takie prawo bo każdemu może podobać się co innego.
Jak szukałem samochodu to chciałem kupić Volvo bo Mazdy wcale nie dopuszczałem do myśli bo po prostu za bardzo mi się nie podobały ale jak zobaczyłem z pakietem a-spec lub aero to szukałem tylko takich wersji i nic innego
Jak szukałem samochodu to chciałem kupić Volvo bo Mazdy wcale nie dopuszczałem do myśli bo po prostu za bardzo mi się nie podobały ale jak zobaczyłem z pakietem a-spec lub aero to szukałem tylko takich wersji i nic innego
3.0 V6 223KM
2006r.