Mazda 6 GH R2 2010 2,2 MZR-CD 227KM 476 Nm
matthies napisał(a):grill który obecnie jest na aucie, zdecydowanie lepiej się prezentuje
To tylko kwestia gustu,mi osobiście jak powiedziałeś seria też bardziej się podoba i szczerze to nie rozumiem ludzi którzy wywalają spore pieniądze na gril aero
Nissan P10 z lat 90 miał coś ala aero seryjnie montowane

- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
Przepiękna GH. Wg mnie najładniejsza Mazda zlotu w Czaplinku. Byłem lekko w szoku jak szofer ciął tym karawanem na próbie torowej. Od razu zauważyłem, że zmienił koła na tor, więc było wiadomo, że nie będzie się pi*#dolił
Po liście modyfikacji widzę, że to auto dla właściciela jest czymś więcej niż funkcjonalnym kombi w dizlu
Gratuluję pięknego i szybkiego auta!
pozdrawiam
Gratuluję pięknego i szybkiego auta!
pozdrawiam
-
z kropką nad z

- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
matthies napisał(a):no to jeszcze dużo rzeczy cię w życiu zaskoczy
Być może ale nie napewno,a czlowiek cale życie sie uczy.

Na swoją obronę dodam jeszcze, że grill zaproponowany przeze mnie pasowałby bardziej do kratek w zderzaku. Po prostu ma bardziej sportowy charakter gdyż żeberka mają kształt podchodzący pod wyciągnięte plastry miodu, ale to tak jak napisali inni – rzecz gustu
i na jego temat się nie dyskutuje. Bądź co bądź zacne kombi w dobrych rękach
.
.Jak nie ma polskich znaków to sorry ale pisze ze srajtfona Szajsunga... Amen
zemoj – Wielkie Dzięki
Szczególnie za szofera
Nika się uśmiała
Pozdrawiamy
CudownyBocianek – jak dla mnie to ten grill jest fajny ale pasuję do oczek i zderzaka przed fl, wydaję mi się, że do wersji fl wyglądałby dziwnie, rzecz gustu a jak to mówią o gustach się nie dyskutuje
A teraz mała aktualizacja
Dpf wycięty, kilka rzeczy przeczyszczonych... Muszę jeszcze jakaś inna hamownie odwiedzić bo wynik jest bardzo mocno pozytywny, ktoś coś poleca w Warszawie ?
Wykres poniżej
PozdrawiamyCudownyBocianek – jak dla mnie to ten grill jest fajny ale pasuję do oczek i zderzaka przed fl, wydaję mi się, że do wersji fl wyglądałby dziwnie, rzecz gustu a jak to mówią o gustach się nie dyskutuje
A teraz mała aktualizacja
Wykres poniżej

BEST ET @ 15,91 Kąkolewo 2014
235kucy?Ładny wynik
Ogólnie to śliczna Madzia,tylko jak dla mnie szkoda że nie liftback,ale i tak piękna jest 
Ogólnie to śliczna Madzia,tylko jak dla mnie szkoda że nie liftback,ale i tak piękna jest 

misiek89 ubiegłeś mnie z tym pytaniem
. Od siebie dodam jeszcze, że doszły mnie słuchy o kiepskiej żywotności wtryskiwaczy piezo w odpowiedzi na chip tuning więc zastanawia mnie również ile wytrzymają. Żeby nie było to właścicielowi życzę aby były to tylko pogłoski
a autko z kresek imponuje
.
.Jak nie ma polskich znaków to sorry ale pisze ze srajtfona Szajsunga... Amen
Kreski racja fajne i wyniki też super
Przybyło ponad 50KM i wiele Nm to dużo!!!
Ale właśnie ten dwumas.. Jak będzie się sprawował na dłuższą metę, czy się nie rozleci...
Co stanie się na dłuższej trasie gdy auto dostanie w
? Wkońcu to diesel.. Ale tak czy inaczej, fajne mody! Pozdrawiam! 
Ale właśnie ten dwumas.. Jak będzie się sprawował na dłuższą metę, czy się nie rozleci...
Co stanie się na dłuższej trasie gdy auto dostanie w
? Wkońcu to diesel.. Ale tak czy inaczej, fajne mody! Pozdrawiam! -
& Marta

- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
mar as napisał(a):
Muszę jeszcze jakaś inna hamownie odwiedzić bo wynik jest bardzo mocno pozytywny, ktoś coś poleca w Warszawie ?
wynik mocno optymistyczny

- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Misiek89Wcześniej śmigałem Laguną z 2002 roku, 1,9 diesel na full wypasie, też była podkręcona 
Socyopatic No właśnie Madzia robiona była w kreatorze... Ale chce jeszcze gdzieś indziej pojechać i porównać żeby do końca uwierzyć
Socyopatic No właśnie Madzia robiona była w kreatorze... Ale chce jeszcze gdzieś indziej pojechać i porównać żeby do końca uwierzyć
Koci@k – dzięki
Na razie kolor felg zostaje, są inne wydatki w planie 
Mały update:
wczoraj wrzuciłem fotele z elektryką. Jest p&p. Swoje szmatki zostawiłem i jest teraz pół skóra z elektryką
Czyli opcja jaka powinna być jak dla mnie w ofercie przy zakupie 
Wrzucę foty jak tylko wypucuje środek po wizycie u tapicera.
Mały update:
wczoraj wrzuciłem fotele z elektryką. Jest p&p. Swoje szmatki zostawiłem i jest teraz pół skóra z elektryką
Czyli opcja jaka powinna być jak dla mnie w ofercie przy zakupie Wrzucę foty jak tylko wypucuje środek po wizycie u tapicera.
Dawno nie przeglądałem działu 6-tek... ostatnio zaglądałem po tym jak widziałem TĄ 6-tkę na stacji BP Aleje Jerozolimskie z Łopuszańską w ubraniach roboczych ale wtedy jeszcze jej nie było na forum. Auto na żywo robi duże wrażenie
może kiedyś zrobimy jakiś spot?
może kiedyś zrobimy jakiś spot?"ragun" – dzięki
Jeśli chodzi o pokopanie w oponki to zawsze chętnie. Może jakiś mini spot w Wawie zrobimy ?
Wtorkowe regularne spoty Warszawskie u mnie odpadają
Mam wtedy próby kapeli i jest to jedyny dzień który wszystkim pasuje.
Jeśli chodzi o pokopanie w oponki to zawsze chętnie. Może jakiś mini spot w Wawie zrobimy ?
Wtorkowe regularne spoty Warszawskie u mnie odpadają
Ja jestem chętny na ustawkę i mam słabo pod maską seria to tylo 224 kuni ale chcę zobaczyć jak to jedzie bo to dyszel więc mo nr 506109657 jakby co
u mnie seria też byla marna dlatego mam parę gratów ale to nadal n/a
u mnie seria też byla marna dlatego mam parę gratów ale to nadal n/a
-
Arkadius 73