Odnowienie (zmiana) wyglądu konsoli środkowej w M6.
Odgrzebię kotleta. Czy ktoś wie jak zdejmuje się te listwy co zaznaczyłem na zdjęciu? Skoro zrobiono na nich hydrografikę, to jakoś musieli zdjąć. Ale jak dziś się przyjrzałem, to wydaje mi się, że są one jednolitym odlewem wraz z deską. Czyżby wycinanie? 
- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF
sa po prostu wciśnięte na zatrzasko/klipsy w deska
polecam w kilku miejscach ja odciągnąc to pójdzie i to bez nieprzyjemnego trzasku pekającego plastiku
pozdr.
E
polecam w kilku miejscach ja odciągnąc to pójdzie i to bez nieprzyjemnego trzasku pekającego plastiku
pozdr.
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Czyzbys celin chcial sobie zrobic hydrografike ?
- Od: 17 cze 2013, 19:17
- Auto: Była
viewtopic.php?f=331&t=157326
Jest BMW 525D F10

Tylko że wciąż mnie dręczą te listwy. Dziś się im przyjrzałem i jednak są chyba w całości jako odlew z deską. Czy były różne rodzaje wnętrza w Mazdach? Nie mam tam nawet gdzie wsadzić czegokolwiek do podważenia. Za to spróbowałem na listwie od schowka pasażera, otworzyłem schowek i wygląda to na jedność z deską
Wstępne rozeznanie cenowe kilku elementów zewnętrznych i wewnętrznych to 1300 PLN. Nie wiem czy to dużo czy nie.
Celin napisał(a): jednak są chyba w całości jako odlew z deską. ......... i wygląda to na jedność z deską
.
niet!
moze jest spokojnie zdemontowac!
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
chyba ze masz nieoriginalnie tj. na supergluh przytwierdzone..
E
E
Enduro zobacz zdjęcia, u mnie nie ma możliwości odczepienia, bo są to odlewy razem z "tapicerką gumową". Może były w takim razie wersje równiez uboższe, albo na konkretny rynek. Ja mam na rynek holenderski.