Bounty napisał(a):Ori puszka + jakis dobry filtr i tez bedzie dobrze brzmiec
Nie zgodze się.
Kupiłem Simotę taką jak ma XED za niemałą kase i nie brzmi tak jak u Jtec u Crenshawa. Podejrzewam że byle jaki stożek z allegro dałbym lepsze brzmienie(a mnie o dźwięk chodzi

)O
Puszczając dolot dołem, wcale tego zimniejszego powietrza wiele więcej się nie dostaje. Na dole motoru też jest ciepłota jak cholera
Najlepiej chyba zrobić tak jak miał Crenshaw na stage II.
Ori plastikiem doprowadzić tego powietrza do filtra w airboxie.
Dziurawienie zderzaka w Xedosie pod dolot to moim zdaniem największa bzdura jaką można zrobić.
To jest dystyngowana limuzyna a nie wyścigówka żeby jej wloty w zderzakach robić.
Jakbyś sylwek halogeny wywalił to może...choć halogeny dodają Xedzinie naprawdę dużo
Wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem CAI`a będzie albo tak jak miał Adam na stage II albo tak jak ma teraz.
Sam będę na dniu przerabiał dolot, m.in zmieniając filtr itp, i jedyne co sie zastanawiam to czy nie wywalić aku do bagola, bo to zwiększa trochę przestrzeń pod maską ;]
Bądźmy szczerzy, jak ktoś liczy że mu stożek z allegro da +10hp to niech żyje dalej marzeniami.
Mnie ma dać tylko rasowy pomruk

"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"