Kto by pomyślał W Czaplinku damy czadu

www.mazdaspeed.pl

aż dziw że tylko ciekło przy wyższych obrotach silnika.
Wsciekła pokonała jeszcze solidną rundę po naszej zielonogórskiej miejscówce, aby było 100% pewności, że jest pieprz 
Pyton162 napisał(a):na lakier poszła politura Meguiar's a potem wosk collinite476
[b]]Prawda jest taka ze przydało by sie zrobić mechaniczna polerkę ale i tak jest niebo lepiej jak było[/b

ptaszek775 napisał(a):
nie chciał

misiak89-89 napisał(a): czy ktoś wie jakie powinny byc standardowe wartosci albo jakie sa zalecane do latania po winklach aby dupka fajnie trzymała.

ptaszek775 napisał(a):A kto tu mowil o funduszach
dal bys sie rypnac wsciekla i gut
michal1983 napisał(a):misiak89-89 napisał(a): czy ktoś wie jakie powinny byc standardowe wartosci albo jakie sa zalecane do latania po winklach aby dupka fajnie trzymała.
Przód:
Toe = 0 (neutral)
Camber = 1.5 (negative)
Tył:
Toe = 2mm (Out, each side)
Camber = 1.25 (negative)

Piotr89 napisał(a):Nie wiem czy nie za duża rozbieżność i czy oponki nie będą szybko leciały

natomiast najlepszy jaki udało mi się uzyskać podczas treningów to 15,128 jak dobrze pamiętam bez czasu reakcji. Miałem zamiar jeszcze pośmigać na oesie lecz nie obyło się bez niespodzianek, nie łączył bezpiecznik na zasilaniu deta, straciłem 2h na poszukiwaniu buby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości