Mazda 323F BJ ZM 2001 Pb&LPG by BenQ323
Jak piszczą to znaczy że błąd jakiś w instalacji.
Przesuń kabel ( + ) dalej od pompy paliwa. Albo masę Masz słabą. To moja rada.
Ewentualnie Sprawdź czy gdzieś kabel nie jest naderwany ( sygnałowy ). Może ekran gdzieś zwiera na wtyczce przy wzmaku lub radiu.
Przesuń kabel ( + ) dalej od pompy paliwa. Albo masę Masz słabą. To moja rada.
Ewentualnie Sprawdź czy gdzieś kabel nie jest naderwany ( sygnałowy ). Może ekran gdzieś zwiera na wtyczce przy wzmaku lub radiu.
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Jak gwiżdże to musi być duży prąd. Ja stawiałbym na pompę paliwa przy której sąsiaduje +
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Wina leży gdzieś na połączeniach kabli na kostkach za radiem, jak wyjąłem radio poruszałem raz piszczenie ustępowało, raz było głośniej. Dziwne, żeby było coś na kablach od aku bo robiłem nową instalacje 2 dni temu, a wcześniej też było słychać świst.
Na razie jest tymczasowe radio bo u mnie padła masa na wyjściu rca i poleciało na gwarancje.
Na razie jest tymczasowe radio bo u mnie padła masa na wyjściu rca i poleciało na gwarancje.

jestem ciekaw jak to gra
co do przewodu to 1,5 mm wystarczyłby
szkoda było wiercić ale +za dobrą robotę 

Dopuki nie wygłusz edrzwi to szały nie będzie bo blacha i tapicerka strasznie przenoszą wibracje
A co do wiercenia to BJ to nie żaden klasyk, żeby szkoda było ingerować w budę z wierceniem
dobrze się zabezpieczy i nikt nawet nie zauważy różnicy 
A co do wiercenia to BJ to nie żaden klasyk, żeby szkoda było ingerować w budę z wierceniem
Regeneracja DPF........info PW
Post pod postem, ale co tam
Dziś tweetery od zestawu odseparowanego zagościły w słupkach
Może nie jest ani super estetycznie, ani extra poprawnie akustycznie, ale jak dla mnie efekt bardziej jak zadowalający

Dziś tweetery od zestawu odseparowanego zagościły w słupkach

Może nie jest ani super estetycznie, ani extra poprawnie akustycznie, ale jak dla mnie efekt bardziej jak zadowalający
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wygląda fajnie 

Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
benq323 napisał(a):Niestety w fabrycznym przejsciu jest kostka i nie bylo jak przeprowadzic. Odwiert zabezpiecze przy okazji montazu tweeterow bo wczoraj czasu mi zabrakło.
Ja ostatnio rozpiąłem kostkę i wierciłem w kostce.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
No pewnie można i tak było, ale stało się
najlepsze jest to, że w drzwiach jest przejście tylko z budy nie ma zadnego otworu technicznego :/
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
kiedy kolejne mody

Dziś doszły do mnie nowe zabawki do instalacji CA

W zestawie:
– głośnik 8" Excursion SX-8S4
-przewody sygnałowe Hollywood PRO215
-maty tłumiące STP
-pianka pod tapicerkę GMS
Mam nadzieję że przed zlotem ogarnę temat
Poza tym w ostatnim czasie także została usunięta rdza z tylnych nadkoli, która ponownie zaatakowała po zimie

W zestawie:
– głośnik 8" Excursion SX-8S4
-przewody sygnałowe Hollywood PRO215
-maty tłumiące STP
-pianka pod tapicerkę GMS
Mam nadzieję że przed zlotem ogarnę temat

Poza tym w ostatnim czasie także została usunięta rdza z tylnych nadkoli, która ponownie zaatakowała po zimie