POZNAŃ – Każda 3 niedziela miesiąca lizawka godz. 20:00
Yhy.A co z tymi co sie na walentynkowy zapisali?
Moga byc psy, moze ich nie byc ale lepiej nie ryzykowac
Dopisano 15 lut 2014, 12:07:
Dopisano 15 lut 2014, 12:07:
X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
No to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie
Spoty MS a ich spoty to oddzielna sprawa
Zbiegło się to samo miejsce w okresie zimowym ale przyjdzie wiosna i znowu każdy klub będzie robił w swoim miejscu-my również
...między innymi dlatego,że nie każdy się potrafi zachować gdy spotyka się aż tyle aut a jako część Klubu chyba nie chcemy być kojarzeni z takimi wybrykami 
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
A ja to widzę inaczej. Gdyby nie ten incydent na pewno dalej odbywały by się tam spoty. Teraz gdy coś jest nie tak uciekacie z tamtąd. Początkowo tylko MS miało tam spoty, potem dzięki znajomości ludzi od nas z regionu zaczęły przyjeżdżać inne marki, nie wiem po co. Następnie była nocna jazda. Dlaczego nie możecie robić tam spotów tylko w inny dzień np? Lub o innej godzinie ? I wtedy zachowywać się spokojnie?
Nie musimy się zjeżdżać z nocną jazdą itp.
A miejsce samo w sobie jest dobre na okres jesienno zimowy.
Nie musimy się zjeżdżać z nocną jazdą itp.
A miejsce samo w sobie jest dobre na okres jesienno zimowy.
Młody.
Ten dzień został przedyskutowany i większości on pasował (godzina również nie była wymyślona przeze mnie)
A miejscówka na jutro taka a nie inna bo tam bez przeszkód obgadamy co mamy i zobaczymy co ustalimy wspólnie
I nikt z Pestki nie ucieka bo nikt z nas tam przypału nie robił...od dłuższego czasu było wspominane,że można by zmienić miejscówkę a teraz jest okazja,żeby to na spokojnie dogadać. Inne marki spotykały się tam cały czas Dawid-BMW np. albo Fiaty 
-
Aśka
Dawidoski napisał(a):Teraz gdy coś jest nie tak uciekacie z tamtąd.
Nazywanie ucieczką tego,że ktoś nie chce być kojarzony z debilami nie jest na miejscu.
Dawidoski napisał(a):Dlaczego nie możecie robić tam spotów tylko w inny dzień np? Lub o innej godzinie ?
Bo zdecydowanej większości,prawie wszystkim pasuje ten dzień i godzina.
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

Dawidoski napisał(a):tak zostałem zgaszony.
Nie zgaszony Dawid tylko naświetliłam Tobie sytuację
-
Aśka
W sumie Aska ma racje.
Bo juz gadaja ze MS robi syf bo to zapoczatkowali itd
a z dgrgiej strony było mowione ze mało ludzi potem sie zaczeli zjezdzac i jest za duzo. Predzej czy póxniej i tak bedziemy mieli zakaz wszyscy
Nowe miejsce spokojniejsze?? byle znow nie było gadane ze zało ludzi jest.
A przyokazji bedzie tez spokoj zeby pogadac bo tam juz było to niemozliwe
a ja sie nie boje i pojade na parking sie pokazac i oblukac

Bo juz gadaja ze MS robi syf bo to zapoczatkowali itd
a z dgrgiej strony było mowione ze mało ludzi potem sie zaczeli zjezdzac i jest za duzo. Predzej czy póxniej i tak bedziemy mieli zakaz wszyscy
Nowe miejsce spokojniejsze?? byle znow nie było gadane ze zało ludzi jest.
A przyokazji bedzie tez spokoj zeby pogadac bo tam juz było to niemozliwe
a ja sie nie boje i pojade na parking sie pokazac i oblukac
X E D O S 6
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
ptaszek775 napisał(a):A przyokazji bedzie tez spokoj zeby pogadac bo tam juz było to niemozliwe
No i o to właśnie chodzi

Dopisano 15 lut 2014, 14:22:
ptaszek775 napisał(a):Bo juz gadaja ze MS robi syf bo to zapoczatkowali itd
A to stwierdzenie nie wiem skąd wyssane

-
Aśka
Koci@k napisał(a):inny dzień spotykał się tam klub BMW.
No właśnie. Nagle BMW, Honda i inne marki przyjeżdżają na nasz spot w niedzielę o 19. Teraz to już nie MS ma spoty o 19 w nd jak wcześniej tylko wszyscy wiedzą, że o 19 jest spot nocnej jazdy i wszystkich "miłośników motoryzacji". Właśnie w ten sposób sami sobie zlikwidowaliśmy spota w niedzielę o 19.
O to mi właśnie chodziło w wypowiedzi wyżej. Zaznaczam, że nic do nikogo nie mam, żadnych pretensji czy coś w tym stylu, tylko mówię jak jest.
Młody.
Ale co mieliśmy zrobić Twoim zdaniem? Obrócić się pupą i przenieść w inne miejsce z ogrzewanego parkingu? Nadal są to spoty MS ponieważ trzymamy się tam grupą
Auta też stawiamy obok siebie (chyba,że nie ma fizycznie takiej możliwości). Ja przyjeżdżam tam na spot MS a nie Nocnej Jazdy-myślę,że inni robią podobnie
Jeśli bym wiedziała,że nie będzie tam nikogo od nas z klubu to bym tam nie pojechała wcale-ot co,ponieważ jakoś niespecjalnie integruję się z "nocną"(naklejka na aucie to nie jedyny i główny wyznacznik jeśli chodzi o integrację). Przypuszczam,że inni z MS mogą myśleć podobnie. Ale to (jak czują potrzebę) niech się sami wypowiedzą.
Ostatnio edytowano 15 lut 2014, 16:21 przez Koci@k, łącznie edytowano 2 razy
-
Aśka
X
Ostatnio edytowano 15 lut 2014, 16:21 przez Bo_Lo, łącznie edytowano 1 raz
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Mysle ze to wynik tego ze niedziela ok 19 to optymalnie dla wiekszosci ludzi po prostu.a ze pestka jest tylko jedna,sorry taki mamy klimat;–) jak dla mnie to ze nie zamykamy sie chermetycznie we wlasnym gronie i marce ma jednak wiecej plusow niz minusow,a jak bedzie chec i potrzeba spotkac sie tylko w gronie MS to zaden problem zmienic miejscowe na inna ,jak teraz.takze nie bardzo widze w czym problem:–)
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Koci@k napisał(a):Obrócić się pupą i przenieść w inne miejsce z ogrzewanego parkingu?
Nie? Co już też pisałem wyżej. Miejsce na okres jesienno zimowy jest bardzo okej.
Druga sprawa o której też pisałem. Zmienić godzinę ? Lub też dzień na sobotę?
Nie wierzę w to, że ludziom w niedzielę pasuje tylko godzina 19, nie licząc oczywiście studentów, którzy czasami muszą siedzieć do wieczora na uczelnii w nd.
Tyle w tym temacie. Swoje już napisałem
Młody.
Sobota raczej na bank odpada,w niedziele moznaby smialo zmienic na 18, tylko jak juz to i tak trzeba odczekac z tydzien po ostatnim wybryku.proste rozwiazanie jakze skomplikowanej sytuacji .ha ha ha ha
Dawidoski napisał(a):Zmienić godzinę ? Lub też dzień na sobotę?
W sobotę to wiele ludzi chodzi na imprezy lub też do "cioci na imieniny" .Ustalaliśmy to wspólnie i dzięki takiemu ustaleniu mamy dość liczną frekwencję na każdym ze spotów a o to przecież chodzi
-
Aśka