http://www.autokrata.pl/artykul/Czy-nowa-Mazda-jest-lepsza-niz-VW-Golf-wideotest_a19225
Test raczej przeciętny, niemniej warto obejrzeć (poniżej w komentarzach lekkie starcie golfistów vs reszta świata
www.mazdaspeed.pl
mindfreak napisał(a):PS: Czemu nie mogę wybrać SkyPassion ze 120KM silnikiem tylko zmuszają mnie do 165KM. Nie podoba mi się to totalnie :/
Brał tutaj ktoś auto przez SantanderaSą jakieś możliwości negocjacji warunków lub inne zachęty.
mindfreak napisał(a):A takie operacje w ogóle są wykonalne?
Gdybym zamówił mazdę w czeskim salonie to musiałbym coś dopłacić, żeby ją zarejestrować w Polsce?
Z ciekawości popatrzyłem sobie na różne inne możliwości w innych państwach. Wychodzi na to, że w Polsce są najmniejsze możliwości konfiguracji. Trochę mnie to wnerwiło :–)
demonst napisał(a):Dostałem info od Mazda Polska, że planują wprowadzić skypassion w sedanie na przełomie marca i kwietnia. A że mi się nie śpieszy to poczekam i zobaczę na ile to prawda
jaketherake napisał(a):mindfreak napisał(a):PS: Czemu nie mogę wybrać SkyPassion ze 120KM silnikiem tylko zmuszają mnie do 165KM. Nie podoba mi się to totalnie :/
Urok MMP![]()
Można zawsze poprosić dealera żeby sprowadził Mazdę z Czech... Tam mają 120KM z max. wyposażeniem w ofercie, a np. taka Revolution ma 18", Head-up, Bose, bezkluczykowy system i kosztuje <80tys![]()
http://www.mazda.cz/assets/czech/cars/b ... anguage=en
kucor napisał(a):Co ciekawe w żadnym teście nowej trójki nie dopatrzyłem się krytyki tych elementów za które samochód powinien być oceniany przede wszystkim: trakcja, zawieszenie, silnik, spalanie! Tu wszyscy zgodnym chórem twierdzą że jest zaje...fajnie.
Podsufitka – nikt nie zgłaszał, że trzeszczy, odpada, uniemożliwia jazdę czy też po prostu jest brzydka a więc zakładam że w 100% spełnia swoje zadanie. To że jest elastyczna to prawdopodobnie dlatego, że nie jest z płyty paździerzowej ważącej 10kg tylko z lekkiego materiału – po co miałbym ją macać, dotykać, brudzić łapami – jest mi wszystko jedno czy się ugina czy nie bo i tak nigdy tego sprawdzać nie będę bo po co
Kanapa – kolejna "ofiara" diety odchudzającej – ale i w tym przypadku nie znalazłem komentarzy że jest niewygodna, trzeszcząca, do w związku z tym zakładam że w 100% spełnia swoją funkcję i nie waży przy tym tyle co ławka w kościele garnizonowym!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości