Jestem nowy na forum i nie wiem, czy taki temat był już poruszany. Posiadam Mazdę 323f Sportive 2.0, sprowadzony z Danii. Zaskoczył mnie brak filtra kabinowego i w ogóle brak jakiegokolwiek miejsca za schowkiem na niego..
Mazda 323F Sportive brak filtra kabinowego
Strona 1 z 1
Witam!
Jestem nowy na forum i nie wiem, czy taki temat był już poruszany. Posiadam Mazdę 323f Sportive 2.0, sprowadzony z Danii. Zaskoczył mnie brak filtra kabinowego i w ogóle brak jakiegokolwiek miejsca za schowkiem na niego..
Moje auto też jest z Danii,brak filtra i klimy choć w wyposażeniu np kierownica Nardi,czyli ktoś nie oszczędzał...
-
rav 75
temat był już poruszany wystarczyło przeszukać forum ,jesteś nowy więc podpowiem co nie zwalnia z czytania .tak jak kolega wyżej pisze nie każda mazda posiada filtr kabinowy co nie znaczy że go nie możemy mieć wystarczy dokupić takie coś z tego linku http://www.mazdaspeed.pl/sklep/87-mocow ... 1-j31.html i wyciąć otwór w obudowie pomocna będzie ta fotorelacja viewtopic.php?t=72752 . zaślepka do obudowy jest od filtra dolnego i on jest dzielony ,jak zauważysz w fotorelacji są dwa typy montażu filtra w maździe .miłej lektury .boski91 napisał(a):Witam!
xedos1972
Strona 1 z 1