pojawiłem się na Waszym forum ze względu na planowany zakup Mazdy 6 GY w ciągu kilku miesięcy, więc trochę Wam potruję, o ile nie wybijecie mi tego pomysłu z głowy
Tutaj się witamy
Witam
Do tej pory byłem anonimowy, czytałem i rozważałem .. Rozważałem zakup madzi numer pięć i jestem bliski ,,popełnienia'' zakupu tego auta.
Pozdrawiam Michał
Do tej pory byłem anonimowy, czytałem i rozważałem .. Rozważałem zakup madzi numer pięć i jestem bliski ,,popełnienia'' zakupu tego auta.
Pozdrawiam Michał
-
brajan
Witam fanów Mazdy
Troszkę mi zeszło od zalogowania do powitania, ale chyba lepiej późno niż wcale
Pozdrawiam Serdecznie
Troszkę mi zeszło od zalogowania do powitania, ale chyba lepiej późno niż wcale
Pozdrawiam Serdecznie
-
Haos
Witam serdecznie
Mam nadzieje że się przydam dla rozwoju forum.
Mam nadzieje że się przydam dla rozwoju forum.
- Od: 5 sty 2014, 13:24
- Auto: Mazda 5 CW 2.0L MZR DiSI I-STOP Benzyna/LPG 150 KM + woźnica
Witam serdecznie! Od czasu kiedy noszę się z zamiarem kupna Mazdy Premacy często tu zaglądam. Mam nadzieję,że już wkrótce pojawi się w stopce:) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a szczególnie Kraków i okolice!
-
leszkong
Witam wszystkich Mazdowiczów,
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem rodzinnej 5.
Pozdrawiam i do spotkania w dyskusjach
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem rodzinnej 5.
Pozdrawiam i do spotkania w dyskusjach
-
nikalajewna
Witam serdecznie, jestem w trakcie poszukiwania Mazdy 2.0 150km.
Pozdrawiam Wszystkich.
Pozdrawiam Wszystkich.
-
chlorek
Witam forumowiczów
Trafiłem tutaj, ponieważ w ciągu najbliższych 2-3 miesięcy chciałbym nabyć moje pierwsze 4 kółka a wybór padł, rzecz jasna, na Magdalenę M6
mam nadzieję, że z wasza pomoc i wiedza przyczynią się do znalezienia jakiegoś cudeńka
Pozdrawiam
Trafiłem tutaj, ponieważ w ciągu najbliższych 2-3 miesięcy chciałbym nabyć moje pierwsze 4 kółka a wybór padł, rzecz jasna, na Magdalenę M6
Pozdrawiam
- Od: 6 sty 2014, 20:08
- Auto: Mazda6 GG LF-DE 2006 2.0 MZR 151KM/180Nm |RX-8|A-Spec|Simota|
Hejka
Witam wszystkich choć posiadam Mazde 6 już od jakiegoś czasu dopiero teraz znalazłem czas żeby do was dołaczyć. pozdro.
Witam wszystkich choć posiadam Mazde 6 już od jakiegoś czasu dopiero teraz znalazłem czas żeby do was dołaczyć. pozdro.
-
Paweł_Leito_86
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Jako, że w dniu wczorajszym stałem się posiadaczem Mazdy 6 postanowiłem dołączyć do grona sympatyków i znawców tej wspaniałej marki.
Przyznam, że nie jest to maja pierwsza mazda. Kupiłem ją za śmieszne 200 funtów od kompletnie nie znającego tematu laika. Autko jest w opłakanym stanie, ale zamierzam przywrócić je do życia.
Pozdrawiam.
Jako, że w dniu wczorajszym stałem się posiadaczem Mazdy 6 postanowiłem dołączyć do grona sympatyków i znawców tej wspaniałej marki.
Przyznam, że nie jest to maja pierwsza mazda. Kupiłem ją za śmieszne 200 funtów od kompletnie nie znającego tematu laika. Autko jest w opłakanym stanie, ale zamierzam przywrócić je do życia.
Pozdrawiam.
-
razor78
Witam,
właśnie się zarejestrowałem posiadam 2 mazdy 6 rok 2013 , kombi (mojej żony) i moja sedan.
Obydwie 2.0 benzyna 165 km SkyMotion. Sporo śmigam po Polsce, miesięcznie robię około 4-5 tyś km. W temacie spalania, moja mazda średnio 7,2 l na benzynie 9, ale zmieniam teraz na 98 podobno spala diametralnie mniej. Mój styl jazdy to przepisowo, ale jak trzeba to cisnę. Autostrada głównie 140/150 kmh.
właśnie się zarejestrowałem posiadam 2 mazdy 6 rok 2013 , kombi (mojej żony) i moja sedan.
Obydwie 2.0 benzyna 165 km SkyMotion. Sporo śmigam po Polsce, miesięcznie robię około 4-5 tyś km. W temacie spalania, moja mazda średnio 7,2 l na benzynie 9, ale zmieniam teraz na 98 podobno spala diametralnie mniej. Mój styl jazdy to przepisowo, ale jak trzeba to cisnę. Autostrada głównie 140/150 kmh.
-
m6Luk
Siemanko!
Jestem Bartek (można też mówić Franek:P)
od czerwca jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6. Jestem mega zadowolony. Zrobiliśmy już razem 13k km i już wiem, że zostanie ona ze mną na dłużej
Autko niedługo opiszę w zakładce o naszych autach
niech wszyscy zobaczą moją ślicznotkę
a co! 
pozdrawiam wszystkich
Jestem Bartek (można też mówić Franek:P)
pozdrawiam wszystkich
-
franek_cg