Mazda 323F BA 95r. Gaisha MS/jdm. Sprzedana jakis rok temu :( po 9 latach
no jak to co pewnie jakaś dobra naklejka redbulla jak ją dostane hehehe:D

MustangCustoms napisał(a):no jak to co pewnie jakaś dobra naklejka redbulla jak ją dostane hehehe:D
Cos moze pozniej przemyce, a moze nawet wiecej niz naklejki za drobna cene..
Zapraszam na prywatna sesje zdjeciowa – dla Mazdowiczow jedynie za 10% normalnej stawki :)
- Od: 28 sie 2013, 10:24
- Auto: Mazda 323F VI (BJ)
2.0 RF4F DiTD 101KM
2001r
hehe kit z ceną ważne żeby było coś FajnegoTerryBart napisał(a):MustangCustoms napisał(a):no jak to co pewnie jakaś dobra naklejka redbulla jak ją dostane hehehe:D
Cos moze pozniej przemyce, a moze nawet wiecej niz naklejki za drobna cene..

Ciemne szybki już są
szybkie fotki

przód/bok 1... bo misiaki się tak nie czepiają
tył/bok 3...
Tył/Klapa 4...
Dopisano 5 lis 2013, o 16:17:

przód/bok 1... bo misiaki się tak nie czepiają

tył/bok 3...
Tył/Klapa 4...
Dopisano 5 lis 2013, o 16:17:

Szyby rewela
teraz tylko uwaga na psy:) ja otw zasłonke od szyber troche jasniej jest i jak mmnie zatrzym to szyby boczne w dół ale jak sie do czepi to
-20 zł

X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
pomyśl lepiej kiedy odebrać coś co wadzi w moim garażuTerryBart napisał(a):No calkiem calkiem
ja tez musze pomyslec..
Dopisano 5 lis 2013, o 21:45:
wilusjdm napisał(a):Oczy bolą trochę przez ten prześwit miedzy maską, a zderzakiem... ogółem jest spoko![]()
Jak udaję Ci się jeżdzić na takim małym profilu opony ?
na live lepiej to wyglada może to przez to że pada Cień normalnie to się nakłada jedno na drugie i jest znośna taaaa szpara:P ps: mało jeździć jeszcze mniej po dziurach
Dopisano 5 lis 2013, o 21:52:
no oh te nasze kochane Psy;/ no mam nadzieje że pojeżdżę trochę... -20 zł ? to już dowodu nie zabierająptaszek775 napisał(a):Szyby rewelateraz tylko uwaga na psy:) ja otw zasłonke od szyber troche jasniej jest i jak mmnie zatrzym to szyby boczne w dół ale jak sie do czepi to
-20 zł
Dopisano 5 lis 2013, o 21:53:
.... .... .... .... nie mam ukrytą wciągarkęBartg napisał(a):Bez spoilera i bedluka byłoby całkiem całkiem225 w Z5
To w ogóle wjedzie pod górkę ?
195-205/40 to maks do 1.5 jak dla mnie

Rafi dla mnie masz autko bomba.Idealnie w moj deseń
.Kazdy ma swoj gust ale na zywo autko wymiata
Zeby sie tylko sprawowalo 

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Rafi dla mnie masz autko bomba.Idealnie w moj deseń.Kazdy ma swoj gust ale na zywo autko wymiata
Zeby sie tylko sprawowalo
No ba wiadomo o gustach się nie dyskutuje... jednym się podoba drugim nie mówiłem że nie szedłem w kierunku JDM ale niektórzy nie mogą zdzierżyć tego

w końcu kupiłem nowe wycieraczki boszka (koniec umazanej szyby)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tłumik naprawiłem uchwyt się urwał trzeba było spawać (polecam Luboń ul.Mokra 3)
z amorem okazało się że jest ok to tłumik walił o blok na dziurach
olej wymieniłem i kupiłem zapas na wiosnę
ps: sprawuje się od 5 lat bo jak się dba to się ma
a to fotka jak beeetkii witają moją Gajsze ( jak widać na zdjęciu sama sobie wyjechała na spacer )

aaaa i najważniejsze już jest ^^ madzie trzeba oznakować

Wlepki wleciały
i stal na zimę, której nie ma

jutro zabieram się za światła przód, próba przyciemnienia szkła i malowanie soczewy w czarny kolorek
i jedną tylną, która mi paruje po myciu ;/

jutro zabieram się za światła przód, próba przyciemnienia szkła i malowanie soczewy w czarny kolorek
i jedną tylną, która mi paruje po myciu ;/

Fajny kolor.Ładnie zadbana.Myślę że jakbyś zmienił przedni zderzak na taki jak ma reiss,przyciemnił przednie szyby i zmienił spoiler na ori to byłoby [tiiit].
- Od: 19 gru 2013, 15:30
- Auto: Mazda 323F BA Z5
viewtopic.php?f=312&t=160869
Koci@k napisał(a):rubyd96321 napisał(a):Myślę że jakbyś zmienił przedni zderzak na taki jak ma reiss,
Nie przegadasz raczej...już próbowałam i nie tylko ja...ma swoją wizję i tyle
i za to ma u mnie respekt i napewno nie tylko u mnie
Robi tak jak mu się podoba, nie tak jak chce ktoś inny
a do tego inaczej niż inni i dla mnie to się liczy.
Bóg stworzył nogi po to, żebyśmy mogli dojść tam, gdzie nie wjedziemy na glebie.
- Od: 27 lip 2013, 12:47
- Auto: Moja Madzia
Dopisano 31 gru 2013, o 11:03:
Dopisano 31 gru 2013, o 10:58:
[/quote][/quote]
MustangCustoms napisał(a):rubyd96321 napisał(a):Fajny kolor.Ładnie zadbana.Myślę że jakbyś zmienił przedni zderzak na taki jak ma reiss,przyciemnił przednie szyby i zmienił spoiler na ori to byłoby [tiiit].
zderzak zostaje![]()
szyby przednie są przyciemnione na Jedynkę tak jak u Reissa przynajmniej miski się nie czepiają![]()
spoiler zostaje![]()
To jest projekt mój a nie innych i mówcie mi tak jeszcze to tym bardziej się uprę przy swoim![]()
![]()
![]()
pozdrawiam maniaków
Dopisano 31 gru 2013, o 10:56:Nie przegadasz raczej...już próbowałam i nie tylko ja...ma swoją wizję i tyleAle dba o nią jak może i to się chwali więc...
więc lecimy nie śpimy
Dopisano 31 gru 2013, o 10:58:
Megsonn napisał(a):i za to ma u mnie respekt i napewno nie tylko u mnie
Robi tak jak mu się podoba, nie tak jak chce ktoś inny
a do tego inaczej niż inni i dla mnie to się liczy.

Oczywiście że Twój projekt a my go oceniamy:)Wiesz dla mnie mogło by to zostać ale gdybyś wymienił silnik na KL-ZE i go uturbił.Wtedy ten ostry bodykit ma sens bo do 1.5 mi kompletnie nie pasuje no ale może masz takie plany.
- Od: 19 gru 2013, 15:30
- Auto: Mazda 323F BA Z5
viewtopic.php?f=312&t=160869
szczerze plany były na 2,0
ale ani nie znam nikogo kto mi to DOBRZE zrobi nie skubiąc mnie przy tym, ani nie mam czasu by sie za to zabrać:(
ale ani nie znam nikogo kto mi to DOBRZE zrobi nie skubiąc mnie przy tym, ani nie mam czasu by sie za to zabrać:(