Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
personalne wycieczki zostaw sobie na PM i proszę o kulturę.
niemniej racja, albo robisz porządny xenon, ale nie rób wcale, bo to że ty masz spoko, nie oznacza że dla innych też jest. A bezpieczeństwo na drodze nas wszystkich jest najważniejsze.
niemniej racja, albo robisz porządny xenon, ale nie rób wcale, bo to że ty masz spoko, nie oznacza że dla innych też jest. A bezpieczeństwo na drodze nas wszystkich jest najważniejsze.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
cześć zobaczcie ta madzie http://www.autotop.gda.pl/szczegoly.php?id=709
co o niej myslicie?
przeszukam forum na temat tego modelu tylko podajcie oznaczenie pleez
a tak ogólnie to macie rozeznanie jak ona wypada w porównaniu z GY?
wizualnie z zewnatrz bajka, tylko te skóry .... kwestia gustu
co o niej myslicie?
przeszukam forum na temat tego modelu tylko podajcie oznaczenie pleez
a tak ogólnie to macie rozeznanie jak ona wypada w porównaniu z GY?
wizualnie z zewnatrz bajka, tylko te skóry .... kwestia gustu
- Od: 18 paź 2012, 21:41
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 CiTD 136KM 2003r
Hero napisał(a):przeszukam forum na temat tego modelu tylko podajcie oznaczenie pleez
GH jak wiele innych

- Od: 5 mar 2013, 22:47
- Auto: Była skośnooka: Honda Civic Noblesse '95 1.3 75KM
Była skośnooka:
Mazda6 GY L3 '06 220V :) Jest.. Das Auto :)
bieski napisał(a):Crenshaw napisał(a):nie chodzi o klosze tylko o samą soczewkę
Wystarczy przesłonę przesunąć,.
No i zrobisz światła symetryczne, ale lepsze takie niż ktoś miał by tego nie zmienić
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
Raven91 napisał(a):Witam Panów. Czy ktoś zajmował się zamianą normalnych żarówek na xenony? znalazłem kilka są to XENONy HID jedne nawet przeznaczone specjalnie do Mazdy 6.http://allegro.pl/mazda-6-gg-zestaw-xen ... 45999.html
Czy warto kupować zestaw za 100zł czy lepiej dołożyć jeszcze trochę, co jeszcze trzeba do takiego zestaw dokupić? To że spryskiwacze to wiem, system autopoziomowania?
Założyłem u siebie ten sam zestaw, tyle że kupowałem osobno. Dowiedz się, czy na bank ma cyfrowe przetwornice.
Co do przesłony to dokładnie jak opisywali przedmówcy – bez wyciągania lampy, śrubokrętem jesteś w stanie ją przesunąć. Tylko ustawić lampy i miłej jazdy w nocy

i kolejny zenonowy oślepiacz rośnie.
bez samopoziomowania powinien być stryczek.
może elektrodę od spawarki bo podobnie razi?
przecież nawet na miniaturce widać jakie lewe jest to światło.
bez samopoziomowania powinien być stryczek.
może elektrodę od spawarki bo podobnie razi?
przecież nawet na miniaturce widać jakie lewe jest to światło.
- Od: 14 paź 2009, 17:18
- Auto: 6 GY RF5C
E46 Compact N47D20
były:
323F Z5'98
626GW RF2A '02
6GH R2AA

nie mogę, jaka nerwica, stryczek to powinien być za brak kultury.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Ja co prawda nie mam ksenonów ale chciałbym coś wtrącić. Swojego czasu ogladałem program "Galileo" (niemiecki) i panowie z niemieckiej firmy tuningowej itp, odnawiali stara Corsę. I właśnie wymienili lampy na jak to stwierdzili "modne teraz lampy z ksenonem". Fakt że wymieniali cała lampę i nie mowili że ma, czy nie ma homologacji ale nie montowali spryskiwaczy a lampa samopoziomowania też raczej nie miała bo watpie zeby jego sterowanie itd było w niej wbudowane. Także założono same lampy z ksenonem, zrobiono przegląd i wszystko ok. W Niemczech można to czemu u nas nie???
duch1604 napisał(a):Także założono same lampy z ksenonem, zrobiono przegląd i wszystko ok. W Niemczech można to czemu u nas nie???
Jezeli tylko mialy homologacje to jest mozliwe
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców – Colin McRae
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
-
Some say..
- Od: 8 mar 2010, 00:07
- Auto: była:626 GF FS '98,
6 GG LF '02
jest: , NC LF '06
Audi A3 8P '06
Witam
Chcialbym sie dowiedziec w jakich silnikach i od ktorego roku byl montowany w Mazdzie 6 filtr dpf ?
Chcialbym sie dowiedziec w jakich silnikach i od ktorego roku byl montowany w Mazdzie 6 filtr dpf ?
- Od: 4 lip 2013, 20:15
siemek55 napisał(a):niezły OT się zrobił w szybkich pytaniach
a no właśnie...

Posty będą dalej dostępne w osobnym watku, albo dołączone do któregoś z istniejących
siema zielony, miłej zabawy. A tymczasem pomieścimy tutaj.
@piteq, szukałem na necie i nie widziałem takiego rozwiązania, poza zwykłymi żarówkami dającymi światło zbliżone do ksenona. Możesz nieco "rozjaśnić" temat.
@piteq, szukałem na necie i nie widziałem takiego rozwiązania, poza zwykłymi żarówkami dającymi światło zbliżone do ksenona. Możesz nieco "rozjaśnić" temat.