Mala dyskusja sie rozwinela widze.
Cebula napisał(a):Nie rozumiem wiec dlaczego ta sprawa jest tu poruszana. Spojrzcie na to realnie. Jesli klubowicz od momentu powstania tematu byl nie raz obecny na forum i dopiero po trzech tygodniach od momentu zamkniecia tematu piszac posty na forum widzi ze nie ma tabliczki to jaki to klubowicz ?
Inna sprawa to po co tabliczka komus kto nie wie co to klubokawiarnia ?
Kazdy klubowicz powinien wiedziec co to jest klubokawiarnia i regularnie tam sie udzielac? Taki maly 4ty pkt do tabliczki. Widac nie mam takiej ochoty sie tam udzielac.
Bylem obecny i jestem tu prawie codziennie, ze nie zuwazylem wczesniej? Trudno, nic z tym przeciez nie zrobie. Zawsze mialem i nie zwrocilem uwagi nawet. W momencie gdy zauwazylem zaczalem sie pytac co i jak.
Nie wchodze tez w kazdy temat, ide tam gdzie mnie cos interesuje no i glupim trafem przeoczylem watek odnosnie tabliczek, a moze nie przyszlo mi nawet do glowy, ze to ja moge stracic.
Co do wypalenia to tez mi nic o tym nie wiadomo niestety.
Nie musze miec tabliczki zeby sie spotykac z ludzmi, to akurat normalne.
Nie bede sie na sile usprawiedliwial ani robil z siebie meczennika. Dany kolor do czegos zobowiazuje. Jesli wg Ciebie sie nie wywiazalem "z zadania" to przykro. Ty ja wrociles jakies 3 lata temu i chyba od tamtej pory niewiele sie zmienilo.
Temat uwazam za zamkniety.
dzieki
Radar88 za wstawiennictwo
Pozdrawiam