Dokładnie po przeczytaniu info z forum doszedłem do wniosku ze zrobie to samemu z tego co widzę to ''bułka z masłem"

(oby)tłumacząc to na chłopski rozum wyglada na to ze starego dazka trzeba tylko podniśc ta kule do góry ok. 2 cm i po zabiegu.

postaram sie postapic zgodnie z opisem na forum i dam znac co i jak mi poszło. mam nadziej ze z BA podobnie sie to robi jak w MX3?
Dopisano 03 lut 2013 22:00:Jeszcze jedno mam pytanie.czy ktos próbował naprawic reanimowac ta srube w srodku chyba jest jakas tuleja ew jakies podkładki z kołnierzem chyba bo jeszcze nie rozkrecałem na spodzie lewarka po podłogą?bo mam straszny luz na lewarku .lewarek lata jak w autobusie starym od drzwi do drzwi we wszystkie strony . i zastanawiam sie czy w jaks domorosły sposób da sie to poprawic bo jak juz rozkece to może jjakos da sie to poprawic bo jak sie pytałem w salonie mazdy o ta śrube to mi powiedział cene 63zł to sie za głowe złapałem

biegi wchodza w miare dobrze paluszkiem moge wrzucac tylko tenlewarek lata na wszystkie strony