W końcu M6 dostała wymarzone końcówki tłumików.
Gdy zastanawiałem się nad kupnem końcówek nie brałem wogóle takiej ceny i rozmiaru pod uwagę.Oglądałem na allegro coś taniego dokręcanego w okolicach 50 zł/szt. ale po zagłębieniu sie w temat stwierdziłem że chińszczyzny ( nie mówię że wszystko co chińskie jest złe) ale końcówki miały być porządne żeby szybko nie zardzewiały itp.Nie zastanawiałem się także czy zmieni się dźwięk,szczeże to nie liczyłem nawet że się zmieni bo nawet nie wiem czy bym chciał ponieważ tamten oryginalny dźwięk mi się podobał.Po pierwszym odpaleniu auta po założeniu końcówek i przejechaniu się doszłem do wniosku że tamten dżwięk był nie fajny w porównaniu do tego co jest teraz.
Jak by to opisać
Nie jest głośniej,no może ciut ciut ale,przedtem pomruk było słychać ewidentnie z pod auta że wszystko dzieje się w tłumikach,teraz gdy dodam gazu ten pomruk słychać tak jak by zaraz za autem tak jak by uwiesił mi się na haku jakiś podrasowany samochód.Ogólnie jestem mega zadowolony z całego zabiegu,polecam każdemu kto zastanawia się nad końcówkami bo teraz tak samo albo i bardziej przyjemnie jeżdzi się z wyłączonym radiem niż włączonym

Przed zimą planuje jeszcze jednego moda,mianowicie powitalne oświetlenie na nogi.Mam nadzieje że pogoda nie odbierze mi motywaćji i zdąże przed zimą