kupiłem auto jakiś czas po tobie i zdążyłem to zrobic oraz zapomnie że kiedykolwiek kopciła

Całośc operacji 600zł

www.mazdaspeed.pl
bazakbal napisał(a):tracę szacunek do tej marki
sołtys napisał(a):Całośc operacji 600zł
Bokciu napisał(a):Całośc operacji 600zł
Bartek1986 napisał(a):Ogulnie oprócz pierścionków to silnik w środku wygłada jak " nówka " usmiech
sołtys napisał(a):uszczelka pod kapę zaworową 20zł
uszczelniacze wałków rozrządu 20 zł
I co ? nie cieknie jeszcze?sołtys napisał(a):uszczelka pod kapę zaworową 20zł
uszczelniacze wałków rozrządu 20 zł
Jaksa napisał(a):I co ? nie cieknie jeszcze? łoł oczko
a to wszystko za mniej niż 600 zł.A robiłem pierścionki, uszczelniacze zaworowe no i oczywiście nowa uszczelka pod głowicę
Wątpię. Jak chcesz gęściejszy olej sprawdzić, to wlej coś do silników z przebiegiem powyżej 100kkm. U mnie oleju nie bierze, ale profilaktycznie używam dobrego oleju takiego do silników z większym przebiegiem. Zalałem Midland MicroOil Synqron 10W-50 FullSyntetic. Są też z team'u ValvoLine.KOVI napisał(a):czy wlanie fullsyntetyka mogło spowodować lub przyspieszyć nieodwracalny proces wymiany elementów opisanych w tym wątku
KOVI napisał(a): teraz moje pytanie – czy wlanie fullsyntetyka mogło spowodować lub przyspieszyć nieodwracalny proces wymiany elementów opisanych w tym wątku i pomniejszenie portfela o i tak nieposiadane dobra??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6