POZNAŃ – Każda 3 niedziela miesiąca lizawka godz. 20:00
Reiss napisał(a):Piszę z propozycją podpięcia się pod zakończenie sezonu z BDC https://www.facebook.com/events/1871942 ... ion=stream
Termin 19.10 godz 18 spotkać się w jakims miejscu kolumną wkroczyć do nich na M1. wystawić się jako Klub gr WLKP( flagi duze, małe obowiązkowe dla posiadaczy) piszę z wyprzedzeniem zeby uzbierać mocna grupę
czekam za waszą opinią.
U mnie jest zagadka z czasem, ale chec jest
Zapraszam na prywatna sesje zdjeciowa – dla Mazdowiczow jedynie za 10% normalnej stawki :)
- Od: 28 sie 2013, 10:24
- Auto: Mazda 323F VI (BJ)
2.0 RF4F DiTD 101KM
2001r
chciałem zaproponować zmianę miejsca spotkań cyklicznych. a Mianowicie od nastepnego spotu... (następnego tyg) zamiast CH Malta, proponuję CH Pestka. Jest tam parking podziemny PODGRZEWANY a zbliżają sie długie zimne wieczory
Pozdrawiam i dziękuję za uwagę 
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Reiss napisał(a):chciałem zaproponować zmianę miejsca spotkań cyklicznych. a Mianowicie od nastepnego spotu... (następnego tyg) zamiast CH Malta, proponuję CH Pestka. Jest tam parking podziemny PODGRZEWANY a zbliżają sie długie zimne wieczoryPozdrawiam i dziękuję za uwagę
Dla mnie moze byc kazde miejsce Poznania...byle cieplo bylo.
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

Postprzez TerryBart » 3 paź 2013, 10:11
Reiss napisał(a):
Piszę z propozycją podpięcia się pod zakończenie sezonu z BDC https://www.facebook.com/events/1871942 ... ion=stream
Termin 19.10 godz 18 spotkać się w jakims miejscu kolumną wkroczyć do nich na M1. wystawić się jako Klub gr WLKP
( flagi duze, małe obowiązkowe dla posiadaczy) piszę z wyprzedzeniem zeby uzbierać mocna grupę
czekam za waszą opinią.
Z chęcią bym pojechał ale niestey wyjazd rodziny na kaszuby
Reiss napisał(a):
Piszę z propozycją podpięcia się pod zakończenie sezonu z BDC https://www.facebook.com/events/1871942 ... ion=stream
Termin 19.10 godz 18 spotkać się w jakims miejscu kolumną wkroczyć do nich na M1. wystawić się jako Klub gr WLKP
Z chęcią bym pojechał ale niestey wyjazd rodziny na kaszuby

-
marcin-pn
Też jestem za Pestką 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Mi pasuje. Może już dzisiaj pestka?
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Chyba za późno na zmiany, szczególnie, że podobno ma być kilka osób z innych klubów 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ok.to ch malta 5p:–)
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Postaram sie byc.Pieszo,bo pieszo.
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,

A ja będę obecny
, ale bez fury stoi u mechanika i czeka na wymianę sprzęgła
. Mam pytanie może ktoś będzie przejeżdżał koło Śmiałego i mógł bym się z nim zabrać??