WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
W naszym przypadku ciepłe dni są bez znaczenia, nawet jeśli w ciągu dnia będzie te 18 stopni to chwilę po tm jak zachodzi słońce się robi generalnie zimno, a w październiku o 20 to już jest dość zaawansowany wieczór. No trudno jak będzie Saska to ucieknę 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Waterlive napisał(a):Kręgle też jak najbardziej
Cebula napisał(a):Zaproponowałem Saską
Gib napisał(a): jak będzie Saska to ucieknę
jakoś tam za czesto bywamy, znudziło mi się już to miejsce
https://t.me/pump_upp
Maciek dwóch panów którzy mają prawo głosu bo byli ostatnio się wypowiedziało i musisz wymyśleć coś innego niż Saska
Pogoda barowa, mogłaby być stara praga ale Aidan coś mówił że tam mocno się zepsuło, i miejscowy establishment przejął knajpę.
Stała pod ścianą prężąc kakao
A może znaleźć coś nowego?
Może jakieś coś z np. bilardem?
U mnie jest knajpa country ,,U Teda''
mógłbym przyjść w kapciach
gorzej by mieli ludzie z Bemowa 
Ale weźcie jeszcze jedną rzecz pod uwagę....skoro mamy tak wielu fanaticos siatkaros na naszym forumie.... to jutro jest mecz Polaków z Bułgarami o 20 ej
więc raczej będzie słaba frekwencja spotowa 
Może jakieś coś z np. bilardem?

mógłbym przyjść w kapciach

Ale weźcie jeszcze jedną rzecz pod uwagę....skoro mamy tak wielu fanaticos siatkaros na naszym forumie.... to jutro jest mecz Polaków z Bułgarami o 20 ej

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To zrobić może spota piłkarsko-mazdowego ,
no oczywiście pod jakimś daszkiem na wszelki wypadek 

Padać może i nie pada ale ciepło nie jest.
Zróbmy Bibliotekę Narodową. Zaparkować jest gdzie. Można postać pogadać lub ewentualnie skorzystać ze znanej nam obok knajpki i obejrzeć mecz w siatkówkę bo jak część o ile nie wszyscy wiedzą to dzisiaj właśnie w godzinach naszego spotu Polska gra z Bułgarią o awans do 1/4 finału ME w piłce siatkowej mężczyzn
24.09.2013 – Wtorek –> godz. 20.00
Biblioteka Narodowa – Al. Niepodległości 213 – parking
Mapka
Zróbmy Bibliotekę Narodową. Zaparkować jest gdzie. Można postać pogadać lub ewentualnie skorzystać ze znanej nam obok knajpki i obejrzeć mecz w siatkówkę bo jak część o ile nie wszyscy wiedzą to dzisiaj właśnie w godzinach naszego spotu Polska gra z Bułgarią o awans do 1/4 finału ME w piłce siatkowej mężczyzn
24.09.2013 – Wtorek –> godz. 20.00
Biblioteka Narodowa – Al. Niepodległości 213 – parking
Mapka
-
Szalotka
Jak odbiorę autko z naprawy to wpadnę raczej 
To ktoś wpada czy wszyscy oglądają meczyk w domu? 
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6