WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
W naszym przypadku ciepłe dni są bez znaczenia, nawet jeśli w ciągu dnia będzie te 18 stopni to chwilę po tm jak zachodzi słońce się robi generalnie zimno, a w październiku o 20 to już jest dość zaawansowany wieczór. No trudno jak będzie Saska to ucieknę 

Stała pod ścianą prężąc kakao
		Waterlive napisał(a):Kręgle też jak najbardziej
Cebula napisał(a):Zaproponowałem Saską
Gib napisał(a): jak będzie Saska to ucieknę
jakoś tam za czesto bywamy, znudziło mi się już to miejsce
https://t.me/pump_upp
		Maciek dwóch panów którzy mają prawo głosu bo byli ostatnio się wypowiedziało i musisz wymyśleć coś innego niż Saska  Pogoda barowa, mogłaby być stara praga ale Aidan coś mówił że tam mocno się zepsuło, i miejscowy establishment przejął knajpę.
 Pogoda barowa, mogłaby być stara praga ale Aidan coś mówił że tam mocno się zepsuło, i miejscowy establishment przejął knajpę.

Stała pod ścianą prężąc kakao
		A może znaleźć coś nowego?   

Może jakieś coś z np. bilardem? U mnie jest knajpa country ,,U Teda''
  U mnie jest knajpa country ,,U Teda''   

mógłbym przyjść w kapciach gorzej by mieli ludzie z Bemowa
  gorzej by mieli ludzie z Bemowa  
Ale weźcie jeszcze jedną rzecz pod uwagę....skoro mamy tak wielu fanaticos siatkaros na naszym forumie.... to jutro jest mecz Polaków z Bułgarami o 20 ej więc raczej będzie słaba frekwencja spotowa
  więc raczej będzie słaba frekwencja spotowa  

Może jakieś coś z np. bilardem?

mógłbym przyjść w kapciach
Ale weźcie jeszcze jedną rzecz pod uwagę....skoro mamy tak wielu fanaticos siatkaros na naszym forumie.... to jutro jest mecz Polaków z Bułgarami o 20 ej

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
		To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To zrobić może spota piłkarsko-mazdowego ,   no oczywiście pod jakimś daszkiem na wszelki wypadek
 no oczywiście pod jakimś daszkiem na wszelki wypadek 

no oczywiście pod jakimś daszkiem na wszelki wypadek
 no oczywiście pod jakimś daszkiem na wszelki wypadek Padać może i nie pada ale ciepło nie jest. 
Zróbmy Bibliotekę Narodową. Zaparkować jest gdzie. Można postać pogadać lub ewentualnie skorzystać ze znanej nam obok knajpki i obejrzeć mecz w siatkówkę bo jak część o ile nie wszyscy wiedzą to dzisiaj właśnie w godzinach naszego spotu Polska gra z Bułgarią o awans do 1/4 finału ME w piłce siatkowej mężczyzn 

24.09.2013 – Wtorek –> godz. 20.00
Biblioteka Narodowa – Al. Niepodległości 213 – parking
Mapka

Zróbmy Bibliotekę Narodową. Zaparkować jest gdzie. Można postać pogadać lub ewentualnie skorzystać ze znanej nam obok knajpki i obejrzeć mecz w siatkówkę bo jak część o ile nie wszyscy wiedzą to dzisiaj właśnie w godzinach naszego spotu Polska gra z Bułgarią o awans do 1/4 finału ME w piłce siatkowej mężczyzn
24.09.2013 – Wtorek –> godz. 20.00
Biblioteka Narodowa – Al. Niepodległości 213 – parking
Mapka
- 

Szalotka
Jak odbiorę autko z naprawy to wpadnę raczej  

To ktoś wpada czy wszyscy oglądają meczyk w domu?  

- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6