Tutaj się witamy
Cześć:) Mam na imię Adam, jestem z Płocka i tutaj studiuję. Mam Mazdę 2 z 2004 roku
Proszę o wyrozumiałość 
-
tomkers
Cześć!Mam na imię Tomek ,mieszkam w UK.Moje auto to mazda 6 kombi z 2009 roku i jestem jej właścicielem od ponad roku.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
boryss1
Witam 
Również dołączyłam do szczęśliwego grona posiadaczy Mazdy. Kilka dni temu na moim podwórku stanęła piękna, dostojna, czarna perełka CX-9. Oby służyła
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Marzena
Również dołączyłam do szczęśliwego grona posiadaczy Mazdy. Kilka dni temu na moim podwórku stanęła piękna, dostojna, czarna perełka CX-9. Oby służyła
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Marzena
- Od: 26 cze 2013, 16:07
- Auto: Mazda CX-9 3.7 V6 2011r. Grand Touring
Volvo V40 1.8 16V 122 KM
Ford Puma 1.7 turbo 192 KM, 260Nm
Witam wszystkich serdecznie z samego centrum Polski czyli Kutna
Na imię mi Krzysiek od ponad 3 miesięcy stałem się "szczęśliwym" posiadaczem Madzi 323f 2.0 DiTD RF2A. Mam nadzieje ze po uruchomieniu sprzęta stanę się naprawdę szczęśliwy
pozdrawiam Krzysiek
Cześć!Mam na imię Bronek ,mieszkam w UK (Szkocji) .Moje auto to mazda 6 hatchback z 2007 roku i jestem jej właścicielem od 3 tyg
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
klimek25
Witam,
mam na imię Magda
i posiadam od 6 lat (może już troszkę zabytek) ale cudowny
Mazda 323 1,8BG 103 KM 4x4 z 1991r. – kiedyś laleczka – a dziś... no cóż – mam nadzieje że pomożecie 
mam na imię Magda
-
wewiore_k
Witam!!!
Mam na imię Jacek i od trzech tygodni posiadam Mazdę 6 GY z 2004 roku ze 136 konnym dieslem.
Mam na imię Jacek i od trzech tygodni posiadam Mazdę 6 GY z 2004 roku ze 136 konnym dieslem.
-
jacenty1306
witam – od wczoraj jestem właścicielem mazdy cx9 z 13 roku, wcześniej przez 5 lat jeździłem mitsu outlanderem 2.2 156ps. zmiana marki została podyktowana tym, że mitsu nie miało do zaoferowania produktu który by spełniał moje oczekiwania (moc powyżej 200KM, automat, cisza w środku) – to mazda mi dała , ale muszę przyznać, że było to z mojej strony kompromisowa rozwiązanie – mitsu jest dużo bardziej bogato wyposażone... zamieszkuje sobie koło Wrocławia. Pozdrawiam.
Witam Was wszystkich
Co prawda moja druga połówka już się przywitała ale ponawiam i witam wszystkich posiadaczy pięknych japończyków
Nasza CX-9 cały czas wprawia nas w osłupienie. Jakoś nie możemy się nią nacieszyć.
Pewnie pojawimy się na jakimś zlocie-spocie...nie wiem czy na ogólnopolski uda nam się dotrzeć ale na pewno kiedyś wpadniemy podziwiać inne piękności
Pozdrawiam
Piotr
Co prawda moja druga połówka już się przywitała ale ponawiam i witam wszystkich posiadaczy pięknych japończyków
Nasza CX-9 cały czas wprawia nas w osłupienie. Jakoś nie możemy się nią nacieszyć.
Pewnie pojawimy się na jakimś zlocie-spocie...nie wiem czy na ogólnopolski uda nam się dotrzeć ale na pewno kiedyś wpadniemy podziwiać inne piękności
Pozdrawiam
Piotr
Pamiętaj:
"Tuning to Twój wróg" :)
----------------------
Pozdrawiam
"Tuning to Twój wróg" :)
----------------------
Pozdrawiam
- Od: 23 lip 2013, 13:06
- Auto: CX-9, 3.7l., 2011r.
Witam!
Jestem z Poznania. Jeżdżę Mazdą 323F BJ 1.6 od 2010 roku. Spotkałem jednego z was na stacji benzynowej w Poznaniu. Zaprosił mnie więc jestem!
Jestem z Poznania. Jeżdżę Mazdą 323F BJ 1.6 od 2010 roku. Spotkałem jednego z was na stacji benzynowej w Poznaniu. Zaprosił mnie więc jestem!
-
szymon_p
szymon_p napisał(a):Witam!
Aaa witamy...to z pewnością nas spotkałeś
Pozostałych też serdecznie witam
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Witam,
Śląskie, Racibórz. Od dwóch tygodni użytkownik Mazda Protege ES Sedan 2.0L w automacie, rocznik 2002. Dzisiejszy wypad do innego miasta spowodował, że zakochałem się w tym cacku. Bezapelacyjnie, jak dotąd najlepsze auto jakie miałem, choć i najwyższej klasy z nich wszystkich (126p, polonez, fabia, astra f).
Śląskie, Racibórz. Od dwóch tygodni użytkownik Mazda Protege ES Sedan 2.0L w automacie, rocznik 2002. Dzisiejszy wypad do innego miasta spowodował, że zakochałem się w tym cacku. Bezapelacyjnie, jak dotąd najlepsze auto jakie miałem, choć i najwyższej klasy z nich wszystkich (126p, polonez, fabia, astra f).
Mazda Protege ES Sedan 2.0L L4 | 2002 | benzyna | automat
- Od: 24 lip 2013, 22:55
- Auto: Mazda Protege ES Sedan 2.0L L4 | 2002 | benzyna | automat