Jerry, jestem w klubie od niedawna, nie bylem na zadnym spocie organizowanym przez Ciebie, dlatego nie neguje w zaden sposob Twojego doswiadczenia, umiejetnosci czy znajomosci tematu. Jednak moim skromnym zdaniem, przyjmujac stanowisko KS'a, bierzesz na siebie pewne zobowiazania (w nawiazaniu do twojej wypowiedzi ze obowiazki to masz w pracy) – jezeli ciezko Ci jest je realizowac, nie masz na to czasu, nie przyjmuj stanowiska. Kolejna sprawa – jezeli zobowiazujesz sie "wrocic do tematu" w okreslonym terminie, powinienes w tym terminie sam zalozyc watek, i chociazby napisac w nim:
"chlopaki sorry, bylem zalatany, nie dalem rady nic zalatwic – rozmawialem z tym i z tym, ale jest problem z kasa – nie wiem czy uda sie cos zorganizowac – czy moglby mi ktos w tym pomoc ? jak jest ktos z torunia, to niech sie ze mna skontaktuje – przekaze numery tel. do ludzi z torunia i mam prosbe zeby do nich podjechac i pogadac"
czy cokolwiek w tym rodzaju
Nikt w tym watku od samego poczatku Cie nie zaatakowal – jestes tutaj jedynym agresorem, a oczywistym jest, ze agresja wywoluje agresje. Nie potrafie zrozumiec, ze atakujesz ludzi, ktorzy zadaja pytania...
ehhh.... ale ja tu jestem od niedawna... nie znam ukladow, nie mam prawa glosu... to jest tylko moje skromne zdanie – jak komus nie odpowiada mozecie wykasowac tego posta