Otwarcie sezonu

Postprzez Papajo » 10 mar 2006, 10:54

Ja [tiiit] ale śmietnik <killer> Powiem tylko tyle, ze jest to juz nasza mentalność ze w 99% nie potrafimy sie trzymać tematu. Widoczne to jest w wiekszości watkow – kazdy ma cos do powiedzenia tylko niewiele z tego wynika. Moze by wprowadzić nową zasade, jesli ktoś nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia to lepiej niech siedzi cicho :|
Zeby nie byc gołosłownym: proponuje zrobić 2 opcje:
1. Ryki –> przedstawić plan i kosztorys spotu
2. Toruń –> przedstawić plan i kosztorys spotu

Wybierzemy opcję lepszą – głosować bedą TYLKO klubowicze zeby nie robić śmietnika i zeby nie było tak jak mowił Jerry ze potem przyjezdza tylko 40% głosujących... Zrobić to w miare szybko – to znaczy mam na mysli ankiete – zeby sprawa nie ciagneła sie tygodniami (powiedzmy ankieta trwa 3-4 dni). W tym czasie zagłosuja wszystkie osoby zainteresowane tematem a nie wszyscy ktorzy tylko chcą zabrać głos a potem i tak nie przyjadą <oczy> Ankieta bedzie dotyczyc tylko miejsca zlotu a nie terminu. Głosowac bedziemy na konkretny "projekt" spotu. Co Wy na to?
...nigdy nie zrezygnuję z marzeń...
Obrazek
Forumowicz

Od: 14 wrz 2004, 15:45
Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II

Postprzez Grzyby » 10 mar 2006, 10:56

Jerry napisał(a):Dobra wygraliscie!I wiecie co naprawde dochodze do wniosku ze sie nie nadaje to co strzele focha i wycofam sie

Co wygraliśmy? Bo nie rozumiem.
Jeżeli traktujesz pytanie "co z tematem?" jako wyraz niezadowolenia z twojej pracy dla klubu to twoja sprawa – masz do tego prawo.

Zwymyślałeś wszystkich, a informacji o temacie podałeś jak na lekarstwo.

Każde pytanie traktuje jak osobistą wycieczkę piszącego pod twoim adresem i reagujesz trochę nieodpowiednio (moje zdanie).
Nie można na spokojnie napisać co i jak?
Czy ktokolwiek napisał że się nie nadajesz, albo że działania jakie podejmujesz są do <dupa> ?
NIE !!!!!!
Chodzi tylko o info!
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez Papajo » 10 mar 2006, 11:03

I jeszcze jedno: Jerry jaki jest każdy widzi <lol> jesli ktoś chce sobie na ten temat podyskutować to proszę założyć oddzielny wątek w odpowiednim dziale, a nie robić tu jakieś osobiste wycieczki – z pretensjami i fochami na PW proszę ....
...nigdy nie zrezygnuję z marzeń...
Obrazek
Forumowicz

Od: 14 wrz 2004, 15:45
Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II

Postprzez Jerry » 10 mar 2006, 11:03

Grzyby napisał(a):Każde pytanie traktuje jak osobistą wycieczkę piszącego pod twoim adresem i reagujesz trochę nieodpowiednio (moje zdanie).
Nie można na spokojnie napisać co i jak?

Rany ja załatwie sobie sekretarke do rozmowy z Wami.Jakbym osobiście traktował to co tu piszecie to by mnie tu nie było.
Zwymyślałeś wszystkich

To znaczy kogo :|
a informacji o temacie podałeś jak na lekarstwo.

A nie o to Ci chodziło hahaha
Moim zdaniem to Wy macie problem bo w kazdym temacie poruszacie ta sprawe :| zreszta i tak Was nie przegadam bo tu na forum dużo jest gadatliwych
Pozdrawiam[/code]
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Jerry » 10 mar 2006, 11:05

Papajo napisał(a): Jerry jaki jest każdy widzi

no jaki jestem :D ???A napisz mi do siebie fona na pw to dryndne.
Forumowicz

Postprzez Winetou » 10 mar 2006, 11:09

Jerry, jestem w klubie od niedawna, nie bylem na zadnym spocie organizowanym przez Ciebie, dlatego nie neguje w zaden sposob Twojego doswiadczenia, umiejetnosci czy znajomosci tematu. Jednak moim skromnym zdaniem, przyjmujac stanowisko KS'a, bierzesz na siebie pewne zobowiazania (w nawiazaniu do twojej wypowiedzi ze obowiazki to masz w pracy) – jezeli ciezko Ci jest je realizowac, nie masz na to czasu, nie przyjmuj stanowiska. Kolejna sprawa – jezeli zobowiazujesz sie "wrocic do tematu" w okreslonym terminie, powinienes w tym terminie sam zalozyc watek, i chociazby napisac w nim:

"chlopaki sorry, bylem zalatany, nie dalem rady nic zalatwic – rozmawialem z tym i z tym, ale jest problem z kasa – nie wiem czy uda sie cos zorganizowac – czy moglby mi ktos w tym pomoc ? jak jest ktos z torunia, to niech sie ze mna skontaktuje – przekaze numery tel. do ludzi z torunia i mam prosbe zeby do nich podjechac i pogadac"

czy cokolwiek w tym rodzaju ??
Nikt w tym watku od samego poczatku Cie nie zaatakowal – jestes tutaj jedynym agresorem, a oczywistym jest, ze agresja wywoluje agresje. Nie potrafie zrozumiec, ze atakujesz ludzi, ktorzy zadaja pytania...

ehhh.... ale ja tu jestem od niedawna... nie znam ukladow, nie mam prawa glosu... to jest tylko moje skromne zdanie – jak komus nie odpowiada mozecie wykasowac tego posta
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929 <faja>
Obrazek
Forumowicz

Od: 7 wrz 2005, 18:06
Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i

Postprzez Grzyby » 10 mar 2006, 11:12

Jerry napisał(a):Moim zdaniem to Wy macie problem bo w kazdym temacie poruszacie ta sprawe

bo pomimo deklaracji terminowych nie było informacji na ten temat

Jerry napisał(a):To znaczy kogo

patrz post Piotrusia.

KONIEC
Więcej nie pytam bo jest to najwyraźniej opacznie rozumiane.
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez Jerry » 10 mar 2006, 11:17

Szkoda mi Was naprawde.Następny temat poszedł sie J&^$&*%$ć i to ważny temat

Winetou napisał(a):"chlopaki sorry, bylem zalatany, nie dalem rady nic zalatwic – rozmawialem z tym i z tym, ale jest problem z kasa – nie wiem czy uda sie cos zorganizowac – czy moglby mi ktos w tym pomoc ? jak jest ktos z torunia, to niech sie ze mna skontaktuje – przekaze numery tel. do ludzi z torunia i mam prosbe zeby do nich podjechac i pogadac"

hahaha hahaha hahaha nie no normalnie rozwaliłeś mnie?Wiesz prosiłem sie jak byłem mały a dla mnie to oczywiste było to ze osoby z konkretnych lokalizacji powinny sie dowiedzieć co i jak,zreszta to było napisane i jak znajde to wstawie i moze skończycie wkońcu marudzenie!!
Dlaczego jest kilka osób w tym klubie które lubija takie akcjie
Piotrka rozumiem bo on wielbi jesusa ale reszta hahaha
Forumowicz

Postprzez Jerry » 10 mar 2006, 11:18

Zamykam
Forumowicz