aneta.f napisał(a):Czy jest możliwość, że z automatu dadzą mi nowy aparat??
Bardzo wątpię, raczej wymienią wyświetlacz tylko..
www.mazdaspeed.pl
aneta.f napisał(a):Wku*wia mnie troszkę ten windows mobile ale tel mam dopiero trzy dni więc może się przyzwyczaję
Leszek napisał(a):nemi napisał(a):Z całym światem oprócz innych telefonów bez Windowsa
Czyli to nie tylko moje wrażenie, że konkretnie coś spieprzyli?
Leszek napisał(a):aneta.f napisał(a):Wku*wia mnie troszkę ten windows mobile ale tel mam dopiero trzy dni więc może się przyzwyczaję
Nie chciałbym gasić Twojego entuzjazmu ale ten system to totalna porażka. Korzystałaś już z bluetootha? Działa?
Leszek napisał(a):Przesył zdjęć, muzyki. Z telefonu na telefon ofc.
Xenocyd napisał(a):Jedynym, moim zdaniem, sensownym przeznaczeniem BT są zestawy głośnomówiace w samochodach i słuchawki bezprzewodowe.
Xenocyd napisał(a):Jedynym, moim zdaniem, sensownym przeznaczeniem BT są zestawy głośnomówiace w samochodach i słuchawki bezprzewodowe.
bieski napisał(a):Xenocyd napisał(a):zestawy głośnomówiace w samochodach i słuchawki bezprzewodowe.
No a z tym ten WM dziala
brii napisał(a):i udostępnianie netu innym urządzeniom też jest wygodne po BT.
Leszek napisał(a):Przesył zdjęć, muzyki. Z telefonu na telefon ofc.
loockas napisał(a):Można. Tylko po co skoro jest tethering via wlan i działa nawet w aparatach z symbianem. Zdecydowanie wygodniejsze rozwiązanie.
loockas napisał(a):Ostatni raz takie coś pamiętam w liceum, jak wymienialismy się dzwonkami polifonicznymi W dobie dropboxa i innych cloudów zapomniałem o takiej funkcji.
loockas napisał(a):Tethering to 1s potrzebna na jego włączenie. Przynajmniej w przypadku androida. I masz zwykłego ap do którego podlaczysz kazde urzadzenie z wifi. Nie ma nic wygodniejszego i łatwiejszego w obsludze dla wiekszosci użytkowników.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości