z przykroscia musze stwierdzic ze mx prawdopodobnie za niedługo pójdzie na sell, kwestia ustalenia jeszcze ceny i dobrego namysłu ......
Mazda MX-3 EC K8 1994 1.8 V6
Lampy "nówki sztuki"  

z przykroscia musze stwierdzic ze mx prawdopodobnie za niedługo pójdzie na sell, kwestia ustalenia jeszcze ceny i dobrego namysłu ......

Ostatnio edytowano 5 cze 2013, 17:52 przez amhp, łącznie edytowano 1 raz

- 

amhp
Myślałem, że to Twoja na tablicy stoi bo podobna .
PS. Szkoda, że ludzie pozbywają się swoich miłości, z powodu różnych rzeczy ... Ale cóż takie czasy.
Ogółem Mazda wygląda cudnie, nie ma się do czego przyczepić heh

PS. Szkoda, że ludzie pozbywają się swoich miłości, z powodu różnych rzeczy ... Ale cóż takie czasy.
Ogółem Mazda wygląda cudnie, nie ma się do czego przyczepić heh
heh jednak po dłuższym zastanowieniu zdecydowałem że Madzia zostaje ze mną : ) także wszelkie zmiany bede na bieżąco opisywał  na pierwszym planie lecą szybki przód do przyciemnienia, ktoś wie jaka dobra folia ? bo ostatnio kupilem jakis shit i tak nie wyraznie przez nia widac ; d
 na pierwszym planie lecą szybki przód do przyciemnienia, ktoś wie jaka dobra folia ? bo ostatnio kupilem jakis shit i tak nie wyraznie przez nia widac ; d

- 

amhp
wilus, zawsze cos sie znajdzie  

np na pierwszy rzut oka – przednia blacha przykrecona bezposrednio na blachowkrety, bez ramki, wyglada to co najmniej lipnie, boczne kierunki pomaranczowe fajnie byloby wymienic na dymione, fajnie wspolgraly by z caloscia ;p
a tak ogolnie to piekny mx3, jeden z ladniejszych na forum
btw. wychodzily fabrycznie w czarnym kolorze?

np na pierwszy rzut oka – przednia blacha przykrecona bezposrednio na blachowkrety, bez ramki, wyglada to co najmniej lipnie, boczne kierunki pomaranczowe fajnie byloby wymienic na dymione, fajnie wspolgraly by z caloscia ;p
a tak ogolnie to piekny mx3, jeden z ladniejszych na forum
btw. wychodzily fabrycznie w czarnym kolorze?
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
		Moja 323C

- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
niestety gosc poprzedni wlasciciel sobie tak wkrecil te tablice ze omg... no ale to dopiero bedzie zmienione przy malowaniu przedniego zderzaka to sie zaszpachluje tamte otwory i sie na bok rejestracje da : )

- 

amhp
taki delikatny offtop ale pytanko mam : D 
kto z okolic krosna sie wybiera na balony do tegoż pieknego miasta ?
http://gorskie-zawody-balonowe.pl/

kto z okolic krosna sie wybiera na balony do tegoż pieknego miasta ?
http://gorskie-zawody-balonowe.pl/
- 

amhp
ładny ten mx  chociaż przydała by się jakaś fajniejsza felga (złote by pasowały)
  chociaż przydała by się jakaś fajniejsza felga (złote by pasowały)

Pranie tapicerki samochodowej, dywanów oraz wykładzin BOCHNIA
TEL: 607832825
		TEL: 607832825
Cieszy oko taki widok.

seria jest nudna http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=113894
		Dawidoski napisał(a):Jaki masz profil opony na ori 15? Daj foto dolotu ze stożkiem i z potrzebnymi elementami co by ułatwić niektórym jego montaż. Sam będę wdzięczny
oponki są 195/50 i spisuja sie rewelacyjnie na tym zawieszeniu
jak bedzie okazja to porobi sie pare fot co do fotorelacji czy coś
- 

amhp