z przykroscia musze stwierdzic ze mx prawdopodobnie za niedługo pójdzie na sell, kwestia ustalenia jeszcze ceny i dobrego namysłu ......
Mazda MX-3 EC K8 1994 1.8 V6
Lampy "nówki sztuki"
z przykroscia musze stwierdzic ze mx prawdopodobnie za niedługo pójdzie na sell, kwestia ustalenia jeszcze ceny i dobrego namysłu ......
Ostatnio edytowano 5 cze 2013, 17:52 przez amhp, łącznie edytowano 1 raz
-
amhp
Myślałem, że to Twoja na tablicy stoi bo podobna .
PS. Szkoda, że ludzie pozbywają się swoich miłości, z powodu różnych rzeczy ... Ale cóż takie czasy.
Ogółem Mazda wygląda cudnie, nie ma się do czego przyczepić heh
PS. Szkoda, że ludzie pozbywają się swoich miłości, z powodu różnych rzeczy ... Ale cóż takie czasy.
Ogółem Mazda wygląda cudnie, nie ma się do czego przyczepić heh
heh jednak po dłuższym zastanowieniu zdecydowałem że Madzia zostaje ze mną : ) także wszelkie zmiany bede na bieżąco opisywał
na pierwszym planie lecą szybki przód do przyciemnienia, ktoś wie jaka dobra folia ? bo ostatnio kupilem jakis shit i tak nie wyraznie przez nia widac ; d
-
amhp
wilus, zawsze cos sie znajdzie
np na pierwszy rzut oka – przednia blacha przykrecona bezposrednio na blachowkrety, bez ramki, wyglada to co najmniej lipnie, boczne kierunki pomaranczowe fajnie byloby wymienic na dymione, fajnie wspolgraly by z caloscia ;p
a tak ogolnie to piekny mx3, jeden z ladniejszych na forum
btw. wychodzily fabrycznie w czarnym kolorze?
np na pierwszy rzut oka – przednia blacha przykrecona bezposrednio na blachowkrety, bez ramki, wyglada to co najmniej lipnie, boczne kierunki pomaranczowe fajnie byloby wymienic na dymione, fajnie wspolgraly by z caloscia ;p
a tak ogolnie to piekny mx3, jeden z ladniejszych na forum
btw. wychodzily fabrycznie w czarnym kolorze?
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
niestety gosc poprzedni wlasciciel sobie tak wkrecil te tablice ze omg... no ale to dopiero bedzie zmienione przy malowaniu przedniego zderzaka to sie zaszpachluje tamte otwory i sie na bok rejestracje da : )
-
amhp
taki delikatny offtop ale pytanko mam : D
kto z okolic krosna sie wybiera na balony do tegoż pieknego miasta ?
http://gorskie-zawody-balonowe.pl/
kto z okolic krosna sie wybiera na balony do tegoż pieknego miasta ?
http://gorskie-zawody-balonowe.pl/
-
amhp
ładny ten mx
chociaż przydała by się jakaś fajniejsza felga (złote by pasowały)
Pranie tapicerki samochodowej, dywanów oraz wykładzin BOCHNIA
TEL: 607832825
TEL: 607832825
Cieszy oko taki widok.
seria jest nudna http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=113894
Dawidoski napisał(a):Jaki masz profil opony na ori 15? Daj foto dolotu ze stożkiem i z potrzebnymi elementami co by ułatwić niektórym jego montaż. Sam będę wdzięczny
oponki są 195/50 i spisuja sie rewelacyjnie na tym zawieszeniu
jak bedzie okazja to porobi sie pare fot co do fotorelacji czy coś
-
amhp