Sam niedawno to robiłem i nawet udało się wykręcić bez problemu prowadniczki – łatwiej wtedy je wyczyścić a jarzmo pomalować
www.mazdaspeed.pl
Lowiec napisał(a):Co to jest tylne i przednie jarzmo zacisku?
Kaszel91 napisał(a):Pytanie, czy taki stan temp jest właściwy w X6 ? Miałem problem z pompą wody, uciekał mi płyn dość znacznie, zrobione wszystko śmiga wprawdzie już 9k km ale chce mieć pewność że tak ma być![]()
I pytanie 2![]()
Przy robocie tylnego zawieszenia na 100% pourywają mi sie te śruby
Orientuje się ktoś czy poza ASO je dostane i ew. po jakiej cenie ? Podejrzewam że w Carspeedzie najlepiej będzie się dopytać ale tu mogę to z miejsca zrobić
tommyb napisał(a):Lowiec napisał(a):Co to jest tylne i przednie jarzmo zacisku?
I`m Sorry -jestem trochę przemęczony,generalnie chodziło mi o rozłączenie jarzma tylnego zacisku-źle się wyraziłem -człowiek myśli o jednym a pisze o drugim
Znalazłem fotorelacje na forum -Dzięki .Idę do wyra bo się zaraz przewrócę![]()
sebek-71 napisał(a):Ad2.Na 99,9% pourywasz te śruby![]()
– jeszcze mam tydzień ważny więc nie ma co się spieszyć. I tak dopiero co xedos wrócił od mechanika po wymianie chłodnicy świec kabli itd – każda wymiana z problemami....sylwo napisał(a):art_olsztyn a próbowałeś już zrobić ten przegląd na xenonach?
Marcin napisał(a):art_olsztyn
Czarny przykręcasz do śrubki na oprawce jesli masz nieoryginalne. Jesli ori to chyba gdziekolwiek do masy.
Tu poczytaj--->
viewtopic.php?f=440&t=118882
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6