tadziol napisał(a):no tak....boczek wymienił pompę i posikany ze szczęścia jeździ naokoło rynku w Pucku
a zebys wiedzial
w sumie to i ja wszem i wobec chce wszystkim podziekowac za rady i pomoc w wyciagnieciu madzi na prosta
www.mazdaspeed.pl
tadziol napisał(a):no tak....boczek wymienił pompę i posikany ze szczęścia jeździ naokoło rynku w Pucku
boczek86 napisał(a):teraz to i ja bede pomagalpompe sam wymienilem wiec jak ktos bedzie mial taki problem z pomorza to moge mu pomoc wymienic i oczywiscie udostepnic narzedzia
Riki napisał(a):oooo... to jest właśnie to
tadziol napisał(a):smile poszedł na całość do CITD....
kierownik napisał(a):nie wiem czy jest sens robić taką fotorelację dla DiTD nawet, choć może któregoś dnia mi się zachce
smile napisał(a):Operacja taka sama jak w MZR-CD, możesz się śmiało wzorować na fotorelacji z działu MZR-CD.
pablod1024 napisał(a):czy znajduje się gdzieś na forum fotorelacja z wymiany podkładek pod wtryskami i regulacji luzów zaworowych w DiTD ?
tadziol napisał(a):boczek86 napisał(a):dawajobiecuje ze jak zrobisz to skorzystam z fotorelacji i u siebie zmienie
ty se szlauchy zmień od paliwa.....
kierownik napisał(a):pod siedzeniami masz dwie – jedną zasysającą przez pompę, drugą przelewową i tyle, a co tam chcesz w baku grzebać? tam nic ciekawego nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość